21 iulie 2012

Gossip Girl Season 6 Pictures



 Spoiler alert ! Yes indeed. Din nou curiozitatea m-a impins sa caut noutati despre noul sezon (si ultimul) din Gossip Girl. Stiu ca multora nu le-a placut sezonul 5, dar sunt convinsa ca sezonul 6 ne rezerva surprize si un final grandios, cu nunta mult asteptata.

Sezonul 6 incepe, in mod ironic, chiar cu o nunta misterioasa. Sa fie oare Bart si Lily care isi reinnoiesc juramintele? Foarte probabil. In timpul acestui eveniment se pare ca Serena il va palmui zdravan pe Dan.. o merita sau nu? Nu pot sa ma decid. Dupa cum s-a terminat sezonul 5 as spune ca mai vinovata este Serena in sine :) Evident putina drama ca de inceput de nou sezon.Se pare ca isi va face aparitia un nou hot guy, si pe deasupra italian, care ii va atrage atentia Serenei. Era si timpul sa treaca peste Dan si sa intalneasca pe altcineva. Ramane de vazut daca va fi cu final fericit.
Dan va face echipa cu Georgina in Italia , unde se va apuca sa scrie o noua carte despre adevaratul Upper East Side. Ce le aduce seoznul 6 perechii Blair si Chuck ramane o enigma inca. Ar fi interesant sa revina cateva personaje mai vechi ca Jenny sau Vanessa.


                   Voi ce asteptari aveti de la noul sezon?
Mai jos puteti vedea poze de pe platoul de filmare.
Enjoy !


















 



sursa poze: www.fanpop.com



                                                 XoXo

9 comentarii:

  1. Pai Bart e mort, cum sa reinvie? Eu am ajuns cam la episodul 17 din sezonul 5, nu le-am vazut in timpul anului, ci acum le vad pe toate odata. 

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci ti-am stricat surpriza. Nu a murit de fapt, o sa apara la sfarsitul sezonului 5 :D

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia astept noul sezon! Wow, vad pe aici rasturnari de situatie. :) Cand incepe? Sa fiu pe faza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cleopatra Ritta Coman21 iulie 2012 la 22:51

    O ador pe Serena, e atat de sofisticata.Initial imi placea Blair pentru toata inteligenta si planurile ei atat de bine gandite.Imi doresc sa o revad pe Vanessa, ea si Serena au un stil vestimentar pe care il iubesc. Si imi doresc sa se impace cu Blair, erau cele mai bune prietene:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Incepe pe 8 octombrie..mai e ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca se vor impaca sigur. Eu as vrea s-o vad pe Jenny

    RăspundețiȘtergere
  7. De abia astept sa vad perechea dan si georgina in actiune ;))) cat depre blair si chuck...oricum raman impreuna ;) :P

    RăspundețiȘtergere
  8. aaahhh..mor pana in octombrie :((((

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...