9 iulie 2012

Review: produse FamilyCare



Astazi o sa va spun cateva cuvinte despre produsele marca FamilyCare incercate de mine si pe care ati avut si voi ocazia sa le testati.

Gama de produse Family este destinata intregii familii, oferind produse de ingrijire la o cantitate si un pret avantajos. Produsele sunt gandite astfel incat cantitatea sa fie suficienta pentru intreaga familie, fiind in acelasi timp economice si de calitate.

Ce am testat eu: 

Gel de dus cu ovaz 1250ml
Sapun lichid cu lapte si miere
Discuri demachiante 120 buc
Betisoare de urechi 300buc



Ce pot sa spun in primul rand despre gelul de dus cu oavz este ca e gigantic :)) nici acum nu l-am consumat, desi il foloseste toata familia. Mirosul este interesant, am fost sceptica la inceput cand am vazut ca contine ovaz. Ce mi se pare interesant la aceste geluri este ca sunt potrivite pentru orice tip de piele. Fain, nu? Rezultatul dupa ce l-am folosit a fost o piele moale si catifelata. 





Betisoarele de urechi vin intr-o cutiuta care contine 300 buc. Le-am folosit cam la orice, inclusiv la curatarea unghiilor. Sunt produse din 100% bumbac si din ce am observat nu se rupe asa usor vata de pe ele :)


Sapunul lichid este unul dintre produse favorite din cele 4. Imi place pentru ca contine lapte si miere si are un miros care persista, si bineinteles este antibacterian. Mi se par mult mai eficiente sapunurile lichide decat cele solide.  Rezultatul dupa folosire  a fost o piele ingrijita  mainilor.

Al doilea produs: discurile demachiante. Love love love ! Au fost si in favoritele lunii iunie. Sunt categoric cele mai bune discuri demachiante folosite, asta in mare parte pentru ca sunt cusute pe margini si stantate astfel ca nu se scamoseaza si nu se deformeaza. Au doua fete cu textura fina : o suprafata soft, care permite demachierea usoara si o fata mai absorbanta pentru curatarea in profunzime a fetei, ochilor sau decolteului.
Le puteti gasi in 2 variante : 70 buc si 120 buc

Le recomand cu incredere, la fel ca si restul produselor FamilyCare, mai ales daca cautati produse care sa fie potrivite pentru toata familia, si in acelasi timp la un pret accesibil. 
Le puteti procura din retele de hypermarketuri: Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland etc.

Voi ati folosit produse din gama FamilyCare?

XoXo

2 comentarii:

  1. super produsele , mi-as dori sa le incerc ca am auzit ca sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Calin Andreea Daniela10 iulie 2012 la 12:25

    Sapunul lichid arata tentant :)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...