11 martie 2013

Haul



Am zis sa fac o mica postare si sa va arat ce mi-am mai cumparat, si ce am mai primit spre testare. V-am aratat deja pe pagina de facebook noile mele incaltari - niste wedge sneakers pe care am dat foarte putin - doar 39 ron. Pentru ca m-ati intrebat si pe pagina de facebook, o sa va dau mai multe detalii aici. I-am gasit intr-un magazin din Bucuresti, mai exact din zona Piata Iancului, si era un magazin din acela cu produse incepand de la 13 ron. Spre surprinderea mea, am vazut multe lucruri dragute, nu mai intrasem pana acum intr-un magazin de genul. Mi-am mai o bluzita pe alb in stilul peplum care are si o curea subtire, insa am lasat-o la Bucuresti, weekendul asta il petrec mai linistit acasa la Pitesti. Identic cu acestia am vazut si la un magazin din pasajul subteran de la Obor, doar ca erau 69 ron si aveau si pe negru. Sunt foarte comozi si parca plutesc cu ei :D




Am asteptat ceva dupa ceasul acesta de pe Thboxes.com, si dupa o 1 luna cam asa l-am primit in sfarsit. Este foarte dragut pentru vreo 2 dolari si ceva si se aseaza bine pe mana mea subtirica.



De la Rouge Bunny Rouge am primit cateva mostre spre testare, printre care mai multi pigmenti, o crema de fata si un iluminator. Toate mi se par grozave, insa iluminatorul este pur si simplu bestial ! O sa urmeze o postare mai detaliata despre ele :)

..am primit o oja foarte faina cu sclipici Chissa, nu am mai avut pana acum de la firma aceasta. Iar pigmentul din poza este preferatul meu din cele de la Rouge Bunny Rouge, este un verde smarald care imi place tare mult.

..si inelul nu am apucat sa il pozez, dar este identic ca in poza lor de pe site - efoxcity.com

...si deja am in cap un wishlist lung ca de primavara !


XoXo

12 comentarii:

  1. Foarte dragute toate sa le porti si sa le folosesti cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Sa le porti sanatoasa! Si eu imi doresc o pereche pe negru. Cele pe care le-ai vazut la Obor erau integral negre sau cu bej si negru? Le-ai cumparat de curand? Chiar daca e departe pentru mine, m-as duce pana acolo, caci mai ieftine de 100 lei nu am vazut. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase "ghetele" :P Sa le porti cu placere. Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, inelul e incredibil! Si papuceii imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  5.  Da, le-am cumparat joia trecuta. In Obor au la fel, doar ca in loc de rosu este negru. La magazinul de unde le-am luat eu nu aveau si pe negru, ca mi-as fi luat 2 perechi.

    RăspundețiȘtergere
  6.  Multumesc :* sper sa vina vremea frumoasa sa le port in diverse combinatii

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa sunt incaltarile, sa le porti cu placere, sunt extrem de versatile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, abia astept sa le port in zile mai insorite :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faini sneakersii, imi place mult combinatia de culori. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie mi-a placut ca nu sunt rosii, ci spre visiniu :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...