28 august 2013

Ce mi-am mai comandat online (Romwe.com,Martofchina.com)



De la un timp incoace, colind mai mult prin magazinele virtuale. It's my new hobby daca il pot numi asa :)) Ce poate fi mai comod de atat? Tolanita pe canapea si la un click distanta de un shopping cat mai eficient sa zic asa. Scutesc timp pe care si asa nu prea il mai am de la o vreme...gasesc toate reducerile mult mai simplu. Evident ca exista si sansa sa nu nimeresti mereu marimea potrivita (am patit-o si eu bineinteles) insa am invatat din greseli si acum ma orientez pe langa dimensiunile mele si in functie de material, croiala etc. Plus ca shoppingul devine uneori o intreaga alergatura si de multe ori la sfarsitul zilei plec obosita si fara chef.. prefer sa colind prin magazine cand nu caut ceva anume, ci doar sa ma relaxez sa vad lucruri noi pentru ca atunci cand caut ceva in mod special de multe ori nu gasesc ce vreau si nu imi pot organiza timpul cum trebuie.

Si sa revin la noile mele cumparaturi online. Am descoperit un alt site interesant care pe langa hainute si accesorii contine si o gama variata de incaltaminte. Si cum am observat ca vremea incepe deja sa se schimbe, mi-am comandat o geaca de blugi ombre si o pereche de pantofiori foarte draguti. Preturi foarte mici.Mai jos gasiti linkurile produselor.












De pe Romwe.com mi-am comandat niste colanti pe care ii voiam de mult si daca tot vine toamna am zis ca e timpul sa ii comand. O camasuta, un mp3 pe rosu simpatic foc - pacat ca nu mai aveau culoarea din poza, o salopeta care sper sa mai apuc s-o port, un aparat de masaj 5 in 1 foarte ieftin si un ruj care isi schimba culoarea odata aplicat. V-am facut curioase?

Reducerile Romwe le gasiti aici















Si mai sunt tentata de cateva produse noi aparute pe Romwe la sectiunea beauty. O sa vi le arat cat de curand.


Intre timp nu uitati de Giveawayul Romwe unde va ofer sansa sa castigati si voi o rochita Romwe.











Voi ce siteuri online frecventati ? Ati comandat vreodata de pe Romwe.com sau Martofchina.com ?

XoXo

2 comentarii:

  1. Sunt foarte dragutze hainutzele si pantofii.Sunt curioasa ce face aparatul de masaj, daca te ajuta cu ceva, pentru ca si eu vreau unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai avut ceva de genul si nu mi-a placut foarte tare. Insa acesta are alte capete. O sa ii fac un review, dar cred ca mai am de asteptat pana ajunge

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...