20 septembrie 2013

Ce mi-am cumparat de la reducerile New Yorker



Pentru ca tot am vorbit despre reducerile din DM ( gasiti postarea aici daca nu ati vazut-o ) astazi va arat ce mi-am luat de la reduceri din magazinul New Yorker, unul dintre magazinele mele preferate.

Mereu cand incepe sezonul reducerilor, dau fuga intai la New Yorker pentru ca intotdeauna au reduceri mari si, daca ai rabdarea necesara sa scotocesti peste tot, sigur vei gasi ceva pe placul tau si pe deasupra ieftin sau de-a dreptul un chilipir. Spun chilipir pentru ca de multe ori accesoriile lor sunt reduse la 5 ron. In general, la reducerile la haine gasim produse la preturi standard: 12,99 ron, 19,99 ron si 32,99 ron. Multe rochite si topuri au pretul de 19,99 ron.

Atat a costat si topul peplum de mai jos care este dintr-un material grosut si tine de cald cu un sacou pe deasupra. Puteti gasi topul si pe mint, negru si corai. Eu l-am purtat in tinuta de aici 


Cautand printre accesorii, am dat de cerceii acestia pe neon si mi-au placut tare mult. Pret 5 ron






Mereu de la reduceri imi iau prima data maieute si tricouri simple. Maieul de mai jos a fost 12,99 ron si este dintr-un bumbac calduros. 





Si tot din categoria maieute cele 2 in degrade de mai jos care au fost tot 12,99 ron s se aseaza farte frumos pe corp, din pacate nu am poze cu ele sa va arat.

                         

                         


Si mi-am mai luat acesti tenesi tot la pretul de 12,99 ron, doar ca o sa gasiti marimi mari de la 40 in sus. Cu putin noroc am gasit 39 (desi port 38) dar sunt buni si comfortabili.





Voi ce v-ati luat de la reduceri ?



*Nu uitati sa stati cu ochii si pe pagina de Facebook si sa bifati show in news feed pentru ca de multe ori sunt mai activa pe facebook
*Ma gasiti si pe Pinterest aici


XoXo

5 comentarii:

  1. Foarte dragute lucruoare ti-ai luat. Pana la urma eu am abandonat ideea de a te mai tortura sa imi iei ceva, am inceput sa merg la dentist si ma cam stoarce de bani. Planuiesc sa fac si eu pe blog un haul NY. :) Te pup si poate ne vedem intr-o buna zi la un suc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ..si as mai vrea cate ceva de acolo :D trebuie sa dau o tura si prin Bucuresti. Da, mi-ar face placere :D ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Cate lucrusoare frumoase ti-ai luat :X Si eu sunt fana New Yorker, pana acum nu m-au dezamagit :) Sa le folosesti pe toate cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ..Si mai am cateva pe wishlist. Multumesc frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult maiurile in degrade si cerceii sunt superbi!Sa te bucuri cat mai mult de ele!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...