21 septembrie 2013

Ce produse mai testez



Astazi am primit de la Tangle Teezer Romania faimoasa perie de par cu acelasi nume -Tangle Teezer. Abia astept s-o incerc. 

Asa ca m-am gandit sa va arat ce am mai testat, ce testez in prezent in materie de produse - hainute v-am tot aratat nu vreau sa va plictisesc :))




* sampon si balsam DGJ Organics
* lapte demachiant Elmiplant
* lotiune tonica Yves Rocher
* fond de ten Revlon Colorstay pentru tenul uscat
* crema regeneratoare Purecalendula Yves Rocher
* ulei de argan
* apa minerala naturala Elmiplant
* perie profesionala Tangle Teezer
* aparat de masaj 5 in 1 de la Romwe


Despre produsele DGJ Organics am numai cuvinte de lauda, le-am folosit ceva timp si mi-am format o parere, asa ca va urma un review cat mai curand.




De la Elmiplant nu am avut vreun produs demachiant pana acum. Acest demachiant mi-a atras atentia in Carrefour. Are un miros de gutui care persista si e o placere sa il folosesc. Va urma un review daca sunteti interesate.

Am inceput sa folosesc varianta fondului de ten Revlon Colorstay in varianta pentru ten uscat pentru ca am auzit pareri ca se comporta foarte bine si pe tenul mixt (asa cum il am si eu). Are cateva puncte forte fata de cel pentru ten mixt, dar folosite pe parti diferite ale tenului cred ca ar da rezultate maxime pentru mine.




Am primit o sticluta cu ulei de argan. Culmea este ca aveam de cand sa il cumpar, insa legea atractiei a functionat foarte bine pentru mine, astfel ca l-am primit cadou de la mama cand am ajuns acasa.
Deja l-am folosit de 2 ori pe par si imi place cum se comporta si pe ten.


Apa minerala naturala de la Elmiplant am luat-o la o promotie tot in Carrefour alaturi de o crema de protectie solara. Nu stiu exact care e diferenta intre aceasta si o apa termala...dar imi place cum se simte pe piele si mi-a calmat tenul atunci cand am avut probleme cu el.


Iar acest aparat vi l-am aratat si in postarea despre comanda Romwe, am inceput sa il testez intens in fiecare seara. 



Cam astea ar fi. V-ar dori sa vedeti review la ceva anume ?


*Nu uitati sa stati cu ochii si pe pagina de Facebook si sa bifati Show in news feed pentru ca de multe ori sunt mai activa pe facebook
*Ma gasiti si pe Pinterest aici


XoXo

Un comentariu:

  1. Evident, aparatul de la Romwe ma intereseaza, iar uleiul de argan este foarte bun, la fel si peria Tangle Teezer.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...