10 septembrie 2013

Wishlist:Trusa de coafat Remington



Daca vine toamna, inseamna ca vine timpul si pentru un mare wishlist de toamna. Astazi o sa bifez primul obiect de pe lista, si anume o trusa de coafat Multistyle S8670 de la Remington. Am avut ocazia sa folosesc in mai multe ocazii o placa de par de la ei si am fost surprinsa placuta, dar fiindca imi era mai la indemana sa folosesc placa altcuiva, nu mi-am cumparat una personala. Insa, dupa ce am descoperit aceasta trusa pe evoMag.ro simt nevoia urgenta ca aceasta trusa sa ajunga in posesia mea. 

In primul rand pentru ca imi plac gadgeturile multifunctionale in general :D mai bine cumpar un singur produs care sa faca mai multe, decat sa ma "car" dupa mine cu 5. 

Si in al doilea rand mi se pare un pret convenabil. 






Trusa cuprinde o placa pentru creponat sau indreptat intersanjabila, o perie spiralata si pentru periat, 4 clame si o geanta eleganta pentru depozitare fix cele din imaginea de mai sus.



In plus, comenzile din Bucuresti pe evoMag.ro au transport gratuit si bineinteles garantie de 1 an.


Daca va intereseaza sa aflati mai multe detalii despre trusa o gasiti: aici



 XoXo

2 comentarii:

  1. Eu am aceasta trusa din 2009 si sunt foarte multumita, ondulatorul l-am folosit destul de rar, dar placa am folosit-o foarte mult si inca functioneaza chiar bine. Poate nu mai intinde chiar ca la inceput si se incalzeste putin mai greu, oricum vreau sa imi iau alta, dar eu zic ca e super cat m-a tinut :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...