24 august 2011

Blake Lively by Karl Lagerfeld



Cum e sa ai tot ce iti poti dori ..? Ei cu siguranta Blake Lively stie asta pentru ca o data cu apartia ei in Gossip Girl viata ei s-a schimbat radical si a devenit iubita si "rasfatata" de toata lumea. Chiar si Karl Lagerfeld, cu care a colaborat in mai multe ocazii, i-a dedicat o colectie proprie de genti. Gelous ? Maybe a little ! After all we're talking about Karl Lagerfeld ! Ascensiunea ei rapida si succesul de care se bucura imi aduce aminte de Mischa Barton si momentul cand The O.C era in mare voga ! Daca ar fi sa aleg intre cele doua, as alege-o pe Blake Lively, mi se pare mult mai fresh. Sunteti curioase ce poseta este Blake Lively in viziunea lui Karl Lagerfeld ? Priviti mai jos ! Diverse marimi si materiale au fost folosite pentru aceasta colectie.














                       I love them all ! What's your fav ?

                                                 XoXo

6 comentarii:

  1. mult mi-a mai placut de mischa barton! dupa blake nu ma dau in vant, cred ca si din cauza ca n-am vazut absolut nicioun episod din gossip girls. posetele sunt divine! mai ales aia gri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ea mi se pare foarte frumoasa.

    Dar sincera sa fiu posetele nu prea imi plac.Sincer imi amintesc de portfardul de la Avon care are o calitate cam proasta.
    Cea cu alb e mai draguta,dar celelalte arata de parca a fost scoasa fundita de la portfardul Avon,pusa  o toarta sub forma de lant,siglaChanel si gata poseta de milioane:))Imi plac mai mult gentile clasice de la Chanel in dorma dreptunghiulra.
    Atasez si poza cu portfardul ca sa vezi ca seamana putin:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu prea imi place forma lor... Dar ador materialul plicului nr. 3. Am impresia ca este piele de peste<3

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...