30 septembrie 2011

Gossip Girl Season 5



Dupa o lunga asteptare Gossip Girl revine cu un nou sezon care se anunta la fel de dramatic ca toate de pana acum. Drama, drama and more drama girls ! Primul episod din sezonul 5 m-a lasat mai intrigata ca niciodata ! Nici nu stiu de unde sa incep... cu burtica lui Blair care devine din ce in ce mai vizibila sau cu Dan care a scris o carte intreaga despre "amica" lui Blair.. but if you think about it is kinda cute and a little cheesy maybe but I like it ! Daca la inceput suspectam ca si Serena ar putea fi viitoarea mamica, acum stim  cu siguranta ca Blair este aceea. Intrebarea ramane: cine este tatal ? Inclin sa cred ca povestea e mai complicata decat ne imaginam noi.. oare Dan va fi de data asta un tatic adevarat sau Chuck cel care incearca cu totul dinadinsul sa se omoare in cursa lui pentru adrenalina.. Imi place un pic ideea ca Dan sa fie tatal pentru ca dintre cei doi Chuck si Louis este cel mai normal si are charmul lui. In plus un iubit trebuie sa fie inainte de toate prietenul tau cel mai bun.. nu doar iubit cand ii convine si cand esti bine dispusa ! Evident insa tatal trebuie sa fie Chuck.. ar fi un soc prea mare pentru toti un Dan junior. Serena vrea sa demonstreze ca nu primeste tot ce are doar pentru ca este o Van der Woodsen and I say good for her ! 

Episodul 2 - Beauty and the Feast ne prezinta un Chuck din ce in ce mai instabil.. stiu nu credeam ca se poate mai rau de atat dar never say never ! In incercarea lui de a bloca durerea pierderii lui Blair, incepe o cursa de adrenalina care implica tot felul de lucruri care sa-i demonstreze ca este invincibil insa  se pare ca ii va afecta grav sanatatea.. Dan incearca sa obtina ajutorul lui Chuck in legatura cu cartea scrisa (Louis a recuperat doar primul capitol ) insa isi va da seama ca Chuck este cel care are nevoie disperata de ajutor. Negarea nu e tocmai cea mai buna solutie... Serena o va face pe Charlie sa cada din nou in tentatiei unei vietii in stilul upper east side iar Blair va da de o noua rivala/inamica in persoana cumnatei sale care va veni in vizita cu niste intentii nu tocmai bune. Si cred ca ce ne intreba cu totii este: Who the hell is Diana and why is Nate so blonde to fall for every hot lady he meets..

.. si pentru ca am vorbit cam mult, ma scuz cu niste poze :)










                 Voi ce parere aveti de inceputul de sezon ?

          
                                                  XoXo


3 comentarii:

  1. Foarte dragut ce ai scris. Am vazut si eu ieri primul episod..off imi place insa chiar tind sa cred ca Chuck este tatal :-p Parca imaginea serialului s-a schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  2. filmul asta e o sursa continua de inspiratie.puuup

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca Dan e tatal.  Oricum, sigur ne mai tin in suspans vreo 10 episoade pana aflam :). Si nu`mi place chestia cu Charlie sau Ivy sau cum o cheama...e exact aceeasi treaba cum a fost cu Georgina. Cred ca au avut o lipsa de inspiratie si idei de zile mari cand i-au dat rolul  :)). Pup :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...