17 septembrie 2011

New Yorker in Pitesti



New Yorker este un brand german care a devenit o firma de haine internationala foarte apreciata printre tineri. De la deschiderea primului magazin in 1971, New Yorker s-a extins in toata Europa iar  in prezent detine 873 locatii in 32 de tari, printre care Romania. New Yorker se adreseaza in special celor tineri care sunt vesnic preocupati de moda si trend-uri. (streetwear, sportwear, jeans, accessories, underwear).

 Eu una sunt de parere ca germanii tin foarte mult la calitatea produselor si ofera un raport mult prea bun cand vine vorba de calitate-pret de aceea sunt fan declarat New Yorker si am fost foarte bucuroasa cand am descoperit ca vor deschide pe 6 octombrie si in Pitesti si anume in Jupiter City Shopping Center. Pentru cei care stau in Constanta se pare ca vor deschide si acolo in aceeasi perioada in Maritimo Center.

Eram atat de incantata incat m-am gandit chiar la posibilitatea de a lucra acolo printre hainute dar din pacate nu cunosc limba germana (it's on my to do list) plus minim 2 ani experienta. Imi plac hainele si accesoriile lor pentru ca au un aer tineresc dar in acelasi timp streetstyle inspirate din trend-urile actuale si spre deosebire de Zara au toate marimile disponibile (asta ca un of de al meu, cel putin la Zara din Pitesti foarte rar gasesc marimea xs sau s).



Rasfoind pozele din colectiile toamna iarna am dat peste cateva lucruri interesante :



















Voi aveti magazin New Yorker la voi in oras ? Ce parere aveti de hainele si accesoriile lor ?


                                                    XoXo


6 comentarii:

  1. hello am vazut p situ de la ei un cojocel la 60 lei p 2 nuante s in magazin nu este?stiti cumva au avut sau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred asa ceva! I hate you right now :)).
    ia sa ma uit, sigur nu vor sa deschida si`n Brasov? O:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. In Cluj avem de cativa ani si eu una sunt incantata de tot ce gasesc acolo, de la haine, la accesorii, incaltaminte etc. 

    RăspundețiȘtergere
  4. Heeeey, nu stiam ca esti din Pitesti:-w

    RăspundețiȘtergere
  5. ce zici, bem o cafea, facem niste poze si putina barfa?:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Da de unde .. in visele mele :)) Nici macar in apropierea orasului meu nu este .. si nici putin mai departe :)))   Ultimele dati cand am fost in New Yorker , hmm .. anul trecut in Cluj si in Germania .  Mi-am luat cate ceva :P 

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...