23 septembrie 2011

Review Balea lotiune de corp cu cocos



M-am gandit sa fac un review si la acest produs Balea pentru ca am observat la statisticile blogului ca o persoana a ajuns pe blogul meu cautand mai multe informatii despre lotiunea de corp cu cocos. Asa ca here's a little review !

Imi plac in general mirosurile exotice si cel de cocos foarte mult de aceea cand am fost in DM am dat de aceasta lotiune care surpriza avea si cocos. Yummy ! (Sunt mare fan al batonului Bounty de asemenea )  Asa ca nu am stat deloc pe ganduri si am cumparat-o. 



Descriere:


Lotiunea de corp Balea cu cocos si vitamina E este ideala pentru hidratarea zilnica a pielii normale. Emulsia cu aoa si ulei din plante reda pielii hidratarea de care are nevoie. Datorita surplusului de extract de cocos pielea ramane parfumata. Lotiunea de corp Balea cu cocos se intinde foarte bine, intra repede in piele si este recomandata pentru uzul zilnic in special dupa baie. 

Mod de folosire: a se aplica prin masaj circular. 

Ph neutru, fara surplus de coloranti

 Mi se pare un pic cam prea lichida pentru o lotiune. Pentru o piele normala este un produs care hidrateaza cat trebuie dar pentru cineva cu pielea uscata nu ar fi indicata, de fapt ei specifica ca este pentru cei cu pielea normala (dar cum scrie micut unele persoane cred ca nu vor vedea sau vor citi printre randuri). Nu intra chiar atat de repede in piele dar in timpul ala poti face altceva, sa te demachiezi sau stuff like that. Am folosit-o in general imediat dupa baie si mirosul persista binisor pe piele dar se simte mirosul mai mult pentru ca ramane in haine. 

Acum cele 2 puncte slabe: are doar 200 ml, nu stiu voi eu una am nevoie de 400-500 ml :)) sunt genul cu hidratarea la maxim si peste tot. Si mirosul poate unora nu le va pica atat de bine ( de ex fratelui meu nu-i place si punct, de fapt de aceea ma si dau cu ea mai des acum, ca un fel de mica tortura =)) ma intelegeti voi ). Adevarul e ca eu care's fan cocos sunt de parere ca e un miros de cocos mai "alterat " sa zic fata de cel autentic dar n-am asa o mare problema cu asta. Oricum voi cauta si altele cu cocos si o sa va anunt cand voi gasi una yummy de tot !

Dar per total raportul cantitate-pret adica 200 ml pentru 7 ron eu zic ca e bun

..si cu ocazia asta mi-am adus aminte cand am cumparat o nuca de cocos imensa si am baut din ea cu paiul ( nu s-a spart nici de a naibii )

                                 Sa va fac si voua pofta



                                   Voi sunteti fan cocos ?

                                                 XoXo


3 comentarii:

  1. cred ca il vreau si eu, si il vreau tare! Nu stiu insa daca prin iasi exista DM...:-<

    RăspundețiȘtergere
  2. hei,din ce oras esti tu? la mine nu este DM :( si imi doresc din toata inima lotiunea asta si nu stiu cum sa fac sa o cumpar

    RăspundețiȘtergere
  3.  Sincer nu am mai vazut-o data trecuta cand am fost la mine in oras (pitesti)..stau si in bucuresti, dar acum sunt de sarbatori acasa. Mai bine cauta body butter de la Fennel tot de cocos, e mai hranitor si potrivit pentru iarna. Gasesti in Kaufland

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...