6 octombrie 2011

Review Balea Gel de dus anticelulita



Am intrebat pe Fan Page-ul blogului daca v-ar interesa un review la acest gel de dus si pentru ca v-ati aratat interesate am revenit cu o postare despre el.


Descriere

Actiune si ingrijire: Gelul de dus anticelulitic Balea cu cofeina si alge imbunatateste aspectul pielii si confera fermitate. Algele ajuta la intarirea pielii iar cofeina este cunoscuta pentru efectul de curatire. Masajul ulterior cu peria atasata contribuie la o vascularizare ridicata stimuland metabolismul.

Mod de folosire: Masati cu peria pentru masaj partea corpului dorita dupa care clatiti


In primul rand peria de care zic ei ca e atasata la gelul de dus nu e perie ci pur si simplu zgarie pielea, nu poate fi folosita fara sa-ti iei 3 straturi de piele... Am folosit alte dispozitive de masaj pe care le aveam acasa. Imi place foarte mult mirosul, parca ma duce cu gandul la mare ! Gelul contine si particule abrazive dar pentru o exfoliere delicata. Eu cateodata aplic si un scrub facut de mine (zat de cafea, zahar ) cand doresc o exfoliere mai profunda. In privinta aspectului pielii intr-adevar pare mai ferma ceea ce e un plus asta si datorita ingredientelor pe care le contine: cofeina si alge care sunt recomandate in combaterea si prevenirea celulitei. Nu trebuie aplicat foarte mult produs si face spuma imediat. Nu stiu voi dar eu una prefer gelurile de dus anticelulitice la care adaug masaj zdravan in timpul dusului ! 
Per total imi place desi sunt dezamagita de peria lor care nu poate fi folosita :)

Cantitate-pret 200 ml pentru 10 ron cred (am cumparat mai multe produse atunci si nu mai stiu exact dar in jur de 10 ron)

                  Il puteti cumpara din drogheriile DM.

                                                XoXo


3 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...