24 septembrie 2012

Haul ForFashion.ro




..da, din nou haul :))) v-am "bombardat" zilele acestea si aveam de gand sa-l las pe mai incolo, dar am vazut ca sunteti interesate de comanda mea pe  pagina de facebook, asa ca nu va mai tin in suspans.


Am descoperit recent siteul ForFashion.ro si am observat ca au produse dragute la preturi destul de mici. Bineinteles ca eram sceptica in privinta calitatii materialelor, dar sunt multumita de ceea ce mi-am comandat. Mi-am luat de pe site un pulover cu inimioare si o rochita albastra. Initial m-a atras puloverul pe roz, dar nu mai era pe stoc asa ca am zis sa comand cat timp mai este disponibil modelul, chit ca pe alta culoare. Multe produse de pe site au stocul epuizat, dar am observat ca se adauga altele noi in fiecare saptamana. 
Puloverul este pufos si culmea chiar tine de cald. Am crezut ca o sa-l pot purta acum in perioada asta cand inca mai e cald, dar nu cald de tot.. insa materialul este calduros, in ciuda modelului cu gaurele. Culoarea este cea care o vedeti in pozele cu mine de mai jos. Este simpatic si tare as fi vrut si unul pe roz.. acum am o noua problema, mi-ar trebui si un sutien mint deschis :D







Cand am vazut rochita pe site am zis ca ar fi potrivita de toamna si ar merge bine cu sacouri si gecute. Si m-a atras si culoarea ei. Are buzunare, fermoar si cordon la spate (am uitat sa-l inchid in poza de mai jos cea de la spate). Banda din talie este elastica. O puteti vedea ma jos cum vine pe mine. Este marime universala, dar o recomand doar pentru cineva care poarta S/M. Materialul este grosut, potrivit de toamna.







 Le puteti vedea pe site aici:

Ce mi-a mai atras atentia pe site:







Comanda a ajuns in 3 zile prin Posta Romana, iar pentru comenzile cu valoare peste 49 Ron transportul este gratuit.

Astept impresiile voastre prin rubrica de comentarii.

XoXo




10 comentarii:

  1. foarte bine iti sta cu rochita si vine asa dragut pe spate! nici bluzita nu e rea, o poi purta si cu un maieu daca nu gasesti sutien . Maieul cu guleras l-am comandat, trebuie sa soseasca. Au produse foarte ieftine , dar se dau si foarte repede . 

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, m-am gandit si la un maieut ceva. Trebuie sa fi pe faza mereu ca sa apuci :D

    RăspundețiȘtergere
  3. e foarte frumoasa rochita si iti vine perfect

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e rochita! Iti sta super cu ea.
     Imi plac inimioarele de pe pulover.
    Sa le porti cu placere!
    Mi-am comandat si eu ultimul cardigan, e dragutel dar nu prea sunt asa multumita de material, oricum pentru pretul lui e ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pe mine tot asta m-a atras la pulover, inimioarele :D. Multumesc :*si pe mine ma atragea cardiganul, desi nu ma asteptam sa fie un material foarte fain ca am mai avut ceva de genul asemanator. Cred ca da bine cu camasi albe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase achizitiile tale, sincera sa fiu am vazut bluzita pe manechin si nu mi-a atras atentia, insa arata super pe tine, iar de richitica nu spun decat ca e superba! Sunt tare nerabdatoare;), acum imi astept si eu prima comanda de la FF si sunt curioasa daca sunt toate asa frumoase cum sunt prezentate pe site.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am avut o experienta placuta, semanau cu ce era pe site. Ce ti-ai cumparat?

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt curioasa cand o sa le speli in special bluza,daca intra la apa sau daca se intinde rau...mi-as face si eu o comanda tot de niste bluze ca a ta dar mi-e teama de cum o sa fie dupa spalat materialul...imi poti spune te rog??...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai puloverul nu mai e pe stoc si nu stiu daca o sa mai fie..dar inca nu le-am purtat pentru ca este cald afara. O sa-ti spun dupa ce le voi purta si le voi spala :)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...