15 noiembrie 2012

Haul DM



 Dupa cum v-am promis - un haul cu ce mi-am cumparat din DM Unirii si Obor. Cu ocazia asta mi-am facut si carnetel cu puncte, la orice cumparati in valoare de minim 25 ron veti primi un punct pe care il veti lipi in carnetel si pe baza acestora puteti avea discount atunci cand veti strange mai multe. Din cate am inteles vor avea reduceri substantiale la sfarsitul acestei luni la multe produse. Cu siguranta o sa mai dau o tura pe acolo.
Aveam nevoie de discuri demachiante si cum nu am un Kaufland prin apropriere, am hotarat sa incerc unele de la Ebelin cu 140 buc si sunt multumita de ele si costa in jur de 2 ron. Bineinteles ca mi-am recumparat demachiantul bifazic de la Balea pentru ca ce aveam acasa nu facea fata la rimelul waterproof. Si ca a venit vorba de rimel waterproof este vorba de Collosal de la Maybelline care imi place foooarte mult. Chiar azi am taiat ceapa (si am plans ceva) si a rezistat de minune! Mi-am mai luat de la Garnier Pure 3 in 1 gel de curatare, scrub si masca - l-am mai avut si e potrivit pentru tenul meu mixt. Am incercat si un fixativ de la Balea care insa nu prea m-a incantat. Nu am mai gasit spray deodorant cu aroma de vanilie si mi-am luat unul de cocos, niste betisoare, absorbante de zi cu zi si o mini apa de gura, tocmai buna de tinut in geanta, de la standul cu mini produse unde am mai ochit cateva. Si pentru ca a venit vremea rea nu strica un balsam de la Nivea, desi mai am si altele.
Insa cel mai incantata sunt de achizitia mea roz adica aparatele de ras care vin 5 buc la un pret de 7 ron si sunt foarte bune.










Va urma un haul cu bijuterii <3

XoXo

12 comentarii:

  1. nu stiam de carnetelul cu puncte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar 2 lei dischetele demachiante? Eu am dat in jur de 6 lei, poate le-ai prins la reducere- la asa un pret imi luam 3 pachete- mi se par foarte faine si tin si mult- eu le am de prin septembrie si folosesc destul de multe cand ma demachiez. 

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi-am refacut stocul la demachiant:D
    Era pe termintae si mi-am fost frica sa nu raman fara.Maricel haul-ul ! Sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut s pe mine curioasa in legatura cu cateva dintre produse...trebuie sa dau o fuga prin dm :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere! Ma tenteaza de ceva vreme gelul de curatare de la Garnier. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6.  :d da o fuga pe acolo sa faci rost de unul

    RăspundețiȘtergere
  7.  Da, sunt 140 buc si le-am gasit si ieftine. Nu stiu care e faza..pentru ca din Obor le-am luat, dar in DM Unirii erau mai scumpe..nu stiu ce sa zic :))

    RăspundețiȘtergere
  8.  Eu vreau sa mai trec  pe la standul cu produse mini :D aveau asa muulte

    RăspundețiȘtergere
  9. Ahh mie alea mini nu prea imi plac....parca sunt pentru copilasi asa :)) prefer sa am pe ce pune mana :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu gelul de la Garnier si il iubesc! Chiar maine dau o fuga in dm obor, sper sa gasesc chestii bune :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut si eu mini apa de gura  , trebuie sa trec zilele astea pe acolo neaparat !Chiar sunt curioasa cat de buna e
    :*:*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...