10 mai 2011

Review Herbagen Crema anticelulitica cu extracte din alge marine



Cel mai lung nume la o postare de pana acum :D Ei bine, si crema asta face parte din categoria expeimente dar de aceasta data neplacute. Am luat-o mai mult pentru intretinere, dupa dush si masajul din timpul dusului, si mai ales am luat-o pentru ca scria ca este cu extracte din alge marine, care sunt foarte bune in combaterea celulitei si prevenirea aparitiei acesteia.

Descrierea produsului:

Contine ca substante active algele marine Laminaria Digitata si Fucus Vesiculosus bogate in iodine organice si minerale. Acestea activeaza microcirculatia sanguina antrenand substante toxice spre zone unde pot fi eliminate mai usor. Tot pe cale sanguina ajung la nivelul tiroidei si o activeaza. Rezultatul obtinut consta in diminuarea stratului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasa a adipocitelor normale, cresterea fermitatii si elasticitatii pielii.

Nu am simtit niciun fel de activare a circulatiei sanguine, ma asteptam ceva mai rau ca la Cellulight..dar spre surprinderea mea, s-a comportat ca si cum ar fi fost o crema obisnuita, care pe deasupra nu intra deloc in piele si cu portiuni de piele albe patate de la crema. Am incercat aplicarea ei cu masaj mai mult dar rezultatul era aceleasi. Am continuat s-o folosesc mai mult timp sa vad daca observ vreo diferenta, cu greu insa pentru ca textura ei intra greu in piele si lase urme albe daca nu este masata mult si corespunzator.

 Deci concluzia un experiment esuat, nu va recomand aceasta crema. Nu am dat mult pe ea 12 Ron/ 140 ml cam asa cred, recomand Cellulight de 1 milion de ori in locul acesteia..




                                                XoXo

2 comentarii:

  1. citisem undeva ca oricat de bune ar fi produsele pentru celulita..ele nu functioneaza :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca-s bune pentru a preveni. Stiu si persoane care aveau celulita mai avansata si au reusit sa vada diferente in bine de la creme nu asa scumpe, dar cred ca depinde de fiecare si de determinare si perseverenta (masaj cel putin 15 minute dupa fiecare dus )

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...