9 mai 2011

To buy or not to buy



.. this is the right question, said Shakespeare :))  Mda, azi o fost o zi intensa si obositoare, pentru ca probatul si cautatul printre umerase si rafturi nu este asa usor cum zic unii :)) Am ajuns acasa seara de tot, nu-mi imaginam ca o sa stam atata prin magazine dar stiti cat de repde zboara timpul pentru noi in preajma hainelor ! Nu cautam ceva anume si mai degraba faceam o inspectie si un inventar al magazinelor pentru saptamana viitoare cand sosesc banii.. Am gasit o rochita foarte frumoasa, am reperat-o desi era ascunsa, intr-un colt ratacita. Here she is:







Un model aproape la fel zarisem la Zara, doar ca aceea nu are fermoar in fata in rest formatul acelasi si spre surpriza mea si materialul si culorile doar ca florile sunt mai mari. La Zara costa 180 Ron , aceasta costa 140 Ron dar tot nu sunt convinsa daca ar merita banii sau nu.. Voi ce ziceti, ati da banii astia pe ea ? Imi place mai mult varianta cu fermoar, de asezat se aseaza bine desi cea de pe mine era marimea M, cred ca s-ar fi asezat mai bine un S.

Calitatea pozelor este cum este pentru ca nu am avut aparatul la mine, nici nu ma gandisem sa fac poze cand am pleat de acasa. Am mai probat un maieutz dragutz, ideal pentru primavara.


..and I loved these


Astept parerile voastre in legatura cu rochita si restul !

XoXo

6 comentarii:

  1. Ce draguta e rochita! iti sta foarte bine cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. prima rochie e superbaaa..iar fermoaraul ala mi se pare un detaliu f misto :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult rochia!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu o iei tu...stii deja =))

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte draguta rochiaaa:x daca ai unde si cum sa o porti, eu zic ca merita:*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea♥ ms :*
    @Iulia C. Da, este mai faina varianta cu fermoar..plus cu el deschis e teroare :)) :>
    @Anka Ms :*
    @Miu Miu Mai sunt destule, e de ajuns pentru amandoua :D
    @Andra T. Da, deja vad multe combinatii pentru ea, am vazut si o palarie alba cu o banda cu floricele. Trebuie s-o cumapr :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...