13 mai 2011

Review Herbagen Snail Extract Cream



Vreau sa vorbesc despre un alt produs Herbagen, de data aceasta un experiment mai reusit si pe care probabil il voi mai achizitiona. Este vorba despre Crema cu extract din melc pe care am achizitionat-o atunci cand incepuse nebunia cu extractul de melc si reclame peste tot la tv. La momentul acela era la pret de 40 Ron si am zis ca nu este o pierdere mare pentru mine. Am niste semne micute de la varicela pe fata si pentru asta am decis s-o cumpar mai mult, am considerat ca daca vad ceva rezultate se merita s-o cumpar pe cea din reclama la 2 mil si ceva (alta firma diferita de Herbagen).




Crema vine intr-o cutiuta interesanta si cu o mic pliant in care putem citi mai multe detalii:


  Contine Poly-Helixan un puternic  ingredient natural si ecologic, obtinut  din   secretia  melcului de gradina. Compozitia Poly-Helixanului este extrem de complexa : alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, alfa-hidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen si elastina.
  Crema Herbagen cu extract din melc, este un  produs obtinut in proportie  de peste  90% din substante  naturale, contribuind la:
· diminuarea cicatricilor, ridurilor adanci de pe fata, maini, decolteu, corp (vergeturi)
· decolorarea petelor prin accelerarea procesului de exfoliere si  formarea unui  nou  strat  de  piele
· reducerea si calmarea iritatiilor ce pot apare in urma arsurilor solare, barbierit, epilare etc..
· regenerarea tesuturilor si diminuarea depozitelor de celulita
· protejarea pielii impotriva radicalilor  liberi datorita  poluarii
· hidratarea pielii si cresterea elasticitatii acesteia, prin activarea  secretiei de collagen si  elastina.
· prevenirea dezvoltarii anumitor  specii de bacterii ce pot  apare in  acnee.
  Crema se aplica zilnic pe zonele afectate pana ce pielea capata un aspect normal.


Mi-am amintit de ea recent pentru ca am avut niste portiuni usor uscate de piele si niste iritatii si am utilizat-o din nou iar aceasta crema le-a solutionat destul de repede. In privinta semnelor de la varicela, nu s-au astupat nici n-au disparut ca prin minune doar se observa mai putin, cel putin asa mi-au zis si alte persoane. La inceput crema mi-a priit foarte bine, mi-a schimbat aspectul tenului spre mult mai bine, acum poate a fost si chestiunea aia cu efectul Placebo, nu stiu ce sa spun.


Pentru vergeturi celulita sau altceva nu am folosit, plus cantitatea de produs este mica- 100ml, s-ar consuma foarte repede folosita pe corp.


 La capitolul reducerea si calmarea iritatiilor a dat rezultate bune precum si in combaterea unui cosulet sau 2 care mai apareau.Inclin sa cred ca ar fi buna si pentru acnee mai pronuntata.


Un aspect mai bun al tenului meu s-a observat dupa folosirea ei dar in ceea ce priveste faptul ca poate forma un nou  strat  de  piele, este neadevarat. Poate cea de 2 milioane are efecte mult mai extinse decat aceasta, nu stiu pentru ca nu am folosit, astept comentariile voastre in legatura cu cremele cu extract din melc.


Per total, merita cumparata zic eu, are si parti bune dar in limita realitatii.



                                               XoXo

4 comentarii:

  1. O folosesc de mult timp in jurul ochilor. Nu irita, mentine pielea frumoasa iar raportul pret/cantitate este foarte bun. Plus ca ambalajul este foarte igienic. In opinia mea, merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mi-o iau pe cea care e matifianta si albeste tenul :D.

    RăspundețiȘtergere
  3.  produsele de la herbagen pe baza de extract de melc, le puteti achizitiona la un pret corect de pe www.ameplant.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vorba ca albeste ,ci lupta cu petele de la fata , adica are efect antipete..si asa este ,dar trebuie sa cureti bine fata si sa folosesti gama cu ser si masca si....toate cu melc un timp indelungat...luni de zile.peste 3 luni consecvent.Am o prietena la care efectele sunt vizibile

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...