17 mai 2011

Hair Accesories Spring/Summer 2011Cred ca cu toate am avut momente cand ne trezeam dimineata si pur si simplu nu stiam cum sa ne mai aranjam parul, ce sa mai schimbam la noi sau pentru a scapa de rutina zilnica. Ei bine, accesoriile pentru par pot face o mare diferenta si cu siguranta iti va schimba intreaga zi in bine si vei primi numeroase complimente, pentru ca in fond dupa asta tanjim, nu-i asa ?

Unii dintre designeri au optat pentru accesorii cu motive florale, care pun in evidenta feminitatea. (In ordinea pozelor- Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Anna Sui )
         O noutate pe runways o reprezinta trendul headbow


       Headbow merge adoptata si intr-o tinuta mai simpla si clasica       Mie personal imi plac accesoriile cu fundita, fie ele sub forma de agrafe, bentite. Un mod original de a folosi un asemenea accesoriu este sa-l ataseiz la o codita impletita, pentru ca tot se poarta foarte mult impletiturile anul acesta.                                      Agrafe  Accesorize                                                                         Meli Melo

                 Bentite si bandane colorate si cu model floral
Avem nenumarate tipuri de accesorii pentru par de unde alege, ieftine sau scumpe nu conteaza, important este sa stim cum sa ne putem pune in valoare cu ele !

Hair Accessories

Hair Accessories by Hypnotic-A featuring butterfly hair accessories


                                                   XoXo

Un comentariu:

  1. Mie imi plac..nu cele exagerat de mari, cele mici si finute sunt superbe:X

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...