21 mai 2011

Gata cu ochii iritati



Mai demult am inceput sa am o sensibilitate la ochi, si m-am trezit chiar cu pleoapele rosii si umflate. Am fost la dermatolog si mi-a spus ca trebuie sa fie de la un produs pe care il foloseam de machiaj. Pana atunci nu avusesem probleme de genul si s-a dovedit ca rimelul de la Maybelline cel cu 2 parti (una baza alba si cealalta rimelul ) sa fie vinovatul.


Mi-a spus sa am mare grija la ce produse folosesc pentru ca in timp se poate ca aceasta sensibilitate sa devina permanenta iar la orice mica chestie sa ma trezesc cu pleoapele rosii. Ceea ce s-a si intamplat oarecum. Atunci mi-a recomandat o crema care si-a facut treaba pe moment, dar am folosit si infuzii cu musetel. Am aflat mai tarziu de la alt doctor de o solutie de clorura de sodiu perfuzabila pe care mi-a recomandat sa o folosesc extern, cu discuri demachiante pe zonele afectate pentru ca va hidrata pielea si isi va reveni mult mai repede. Si asa a fost, de atunci o folosesc mereu. Asa arata:


Uneori oricat de usor ne-am demachia, pielea are momente cand este mai sensibila si poate fi afectata, cu atat mai mult daca ai un ten sensibil. De obicei dupa ce ma demachiez, tamponez zona ochilor cu aceasta solutie si nu mai am niciun fel de probleme. Pretul in jur de 10 lei. O sa va chinuiti putin pana reusiti sa faceti gaura, pentru ca este o solutie perfuzabila cum am zis, eu prima data am zis astia mi-au dat "sticla care nu se deschide" :)) Sper sa va fie la fel de folositoare cum este pentru mine !

                                                XoXo

6 comentarii:

  1. Cand am vazut in blogroll titlul si prima poza, credeam ca vei lauda rimelul.;))
    Pana acum nu am avut probleme de genul asta, ci doar la folosirea anumitor demachianti ma usturau ochii ingrozitor, dar multumim pentru recomandare.
    Voi cauta produsul in caz ce ceva will go wrong!

    Kisses :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici gand sa laudez rimelul ala, de atunci m-am lecuit de astea cu 2 capete :)) e mai bine sa previi orice neplacere. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. alex sa nu mai pui musetel pe ochi ca te mananc. afecteaza ochii :-|

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) de unde le scoti..toata lumea foloseste infuzii de musetel pentru afectiuni ale pielii..

    RăspundețiȘtergere
  5. Are dreptate Miu Miu. Nu se da cu musetel pe pleoape pt ca poate intra in ochi si e iritant. Pt restul pielii cum spui tu insa e ok. Oricum multumim k ne-ai spus ca serul fiziologic ajuta la vindecarea mai rapida a iritatiilor pielii .
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,asta asa este, dar folosit cu atentie nu ai cum sa patesti ceva, adica mie nu mi s-a intamplat sa-mi intre in ochi.. :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...