28 mai 2011

Blog Awards + Facebook Page



Voi incepe mai intai prin a spune ca am intrat si eu in randul lumii, blogul meu are pagina de Facebook. Desi in ultima vreme nu am mai fost activa nici pe pagina mea personala, pe cea de blog  lucrurile vor sta altfel. De cand am pornit blogul, adica la jumatatea lui februarie, am pornit cu ideea de a scrie despre fashion, frumusete si numeroase lucruri interesante care sa fie de folos celor care ma vor citi, dar pe parcurs am descoperit ca imi place sa scriu despre multe lucruri si de aceea sper ca nu va deranjeaza cand abordez si alte subiecte si sper ca ma veti citi la fel in continuare. Daca va place ce scriu in general si ce gasiti pe blogul meu, puteti da un like la nou noutza mea pagina de Facebook, casuta din dreapta. Fiecare like inseamna un semn de apreciere pentru mine pe care o voi rasplati in curand organizand primul meu giveaway.


Am primit niste blog award-uri foarte dragute dar lenesa cum sunt de la o vreme nu am postat nimic despre asta pana acum. Primul meu award l-am primit de la draga mea Miu Miu si am avut ocazia sa spun speech-ul ala pregatit de ceva timp :))


Ale♥ spunea...:
:D ce pompos suna awardul :X:X vreau sa iti multumesc in primul rand tie, mamei mele ca m-a facut si crescut (si suportat) :)),internetului ca exista, bloggerului ca functioneaza din nou, si in ultimul rand dar nu cei din urma,followerilor care arunca nasu'si ochii pe blog :)) mereu am vrut sa spun textul asta de multumire



"The Liebster Award is designed to be awarded to blogs with less than 300 subscribers to spread the blog love and get them out to a wider audience."

 Vreau sa-l dau mai departe urmatoarelor bloguri:

1. Delia's Choice
2. The purple spring girl

Am primit intai de la  Iulia si acum de la Delia  un award foarte frumos si le multumesc pe aceasta cale :*:*
Off topic- un proiect interesant la care Delia s-a gandit, puteti citi mai multe aici.


Si vreau sa-l ofer mai departe fetelor din blogroll pe care le citesc in fiecare zi !


Apropo, mi se intampla doar mie sa nu vad casuta cu followeri sau e ceva general .. ? Nu de alta dar e foarte enervant si daca este ceva doar la mine sa incerc sa rezolv situatia. Aa, sa nu va speriati daca vedeti anomalii pe blog, zilele astea am  incercat  tot felul de template-uri, dar va dura ceva pana ma voi hotari si pana voi face modificarile de rigoare, sunt prea perfectionista din fire si autocritica.

Va doresc un weekend placut in continuare si sa ne bronzam la maxim ! Voi lipsi pana luni de pe blog, ceea ce este ciudat pentru ca in fiecare zi sunt obisnuita sa postez ceva.



                                                XoXo

5 comentarii:

  1. Sa sti ca nici mie nu mi se vede casuta de followeri.Pot sa vad pe alte bloguri dar la mine nu:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci pentru blog award!:*:*
    Si eu am aceiasi problema cu followeri:(

    RăspundețiȘtergere
  3. cei de la google s-au hotarat sa ne faca zile fripte si sa strice gadgetul de la followers..
    partea buna e ca isi revine mereu dupa maxim 10 ore.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...