29 mai 2011

Giveaway Idea



I'm back ! N-am putut rezista mult timp departe de blog, mai ales pentru ca am avut o idee zilele astea si vroiam s-o impartasesc cu voi. Asa cum ati avzut, am facut un mic sondaj sus in legatura cu ce ati vrea sa vedeti la primul meu giveaway. Initial, voturile cele mai multe erau pentru haine/accesorii si acum majoritare sunt cele pentru cosmetice. Ei bine, mie imi plac in general giveaway-urile cu accesorii si chestii dragute, dar si anumite cosmetice sunt tentante de ce sa mint, plus pensulele Sigma, din fericire am castigat una la Miuri si luni ma duc s-o ridic.

Revenind la ideea mea, iata ce m-am gandit sa ofer:


Un maieut babydoll foarte sweet, culorile sunt superbe si in degradeu, o pereche de cercelusi care merg cu maieutul si niste perle de apa dulce. Maieutul este marime universala si se muleaza pe corp, poate si reglat din bretele si ar putea fi purtat si ca rochita eventual.

Sa va arat niste poze mai clare, cea de sus am facut-o pentru giveaway:





 Desi am vrut sa fac giveaway dupa ce imi voi alege alt template si voi face mai multe modificari, acestea presupun mult timp si momentan nu am asa mult la dispozitie, sesiunea bate la usa cu putere ca sa zic asa :)). Pentru ca merge din nou casuta cu followers as putea da startul la giveaway.

         Astept parerile voastre, daca va incanta ideea !

                                               XoXo

11 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...