26 mai 2011

Lipsticks Avon



Hey ! Am mai vorbit si in alte postari despre my addiction, adica rujurile. Astazi vreau sa va arat 2 rujuri de la Avon care imi plac si anume cel persistent si Ultra Colour Rich 24k Gold.




Cel rezistent la transfer este proaspat achizitionat, o nuanta de corai usor deschis si usor de purtat ziua : sun kissed ginger. Imi place ca pot sa-l folosesc si ca un fel de baza, aplic peste el uneori alte nuante sau gloss si rezista mult mai mult ca de obicei. Se mentine destul de bine pe buze, asta in conditiile in care nu bei din 5 in 5 apa si mananci ceva :)) Si cel mai important nu-mi usuca buzele. L-am prins si mai ieftin la 15 Ron.

Rujul Ultra Colour Rich 24 k Gold- Ruby in Gold este o nuanta de rosu mai aprins, la inceput nu agream foarte mult particulele aurii pe care le contine dar acum mi-am schimbat parerea. Imi place sa-l folosesc atunci cand ma machiez fie mai natural, fie classy si folosesc tus si aceasta nuanta puternica de ruj. Atunci cand il folosesc la un machiaj simplu si  natural imi pune foarte bine in evidenta tenul alb, prospetimea tenului si de obicei nu folosesc decat rimel si putin creion alb in coltul ochilor. Swatch-uri:





( de la stanga la drepta- Ultra Colour Rich 24 k Gold nuanta Ruby in Gold si rujul persistent in nuanta Sun kissed ginger)




                       Voua ce rujuri va plac de la Avon ?

                                                  XoXo

8 comentarii:

  1. eu nu am niciun ruj de la avon..
    dar rosul asta aprins imi place foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-un timp ma gandeam sa imi iau rujul persistent de aceiasi nuanta ca si tine ;;) credeam ca e un portocaliu.Imi place rujul rosu :P

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar azi m-am dat cu el , nu il mai folosisem de mult :D

    RăspundețiȘtergere
  4. rujul ala rosu eu il am un peach si nu imi place :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult cel de la Perfect Wear. Cred ca o sa mi-l iau si eu. ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte draguta nuanta, plus ca tot se poarta coraiul

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...