28 iunie 2011

Review Johnson's baby Oil si Baby Bedtime Cream



Printre principalele atu-uri ale unei femei se numara fara indoiala un aspect frumos al pielii, fina si tocmai buna de atins. Sunt foarte norocoasa in aceasta privinta, deoarece am o piele foarte moale si fina de la natura, ceea ce mi-a adus mereu un punct in plus cand vine vorba de partile sexului masculin. Dar pentru ca nu le poti avea pe toate, pe cat de fina si moale este, pe atat de sensibila si alba sunt. Sensibila la modul cel mai serios, ma strangi mai tare e posibil sa raman cu o vanataie. Dar gata cu vaicareala, vreau sa va spun cum puteti si voi avea o piele de bebelus pentru ca desi am pielea fina imi place la fel de mult sa o ingrijesc si sa ma asigur ca isi va pastra supletea cat mai mult timp de acum incolo.

Un mic secret ar fi produsele din gama Johnson's Baby, pe care le putem folosi si noi pentru a avea macar pe jumatate pielea pe care o au nou nascutii.

Folosesc de mult timp, cred ca 3 ani daca nu ma insel, Ulei Johnson's Baby - cu levantica . Aroma placuta de levantica este cunoscuta din timpuri stravechi pentru proprietatea sa calmanta si relaxanta.
- Formula sa, demonstrata clinic, hidrateaza si protejeaza pielea, mentinand catifelarea naturala a pielii.


Eu am pielea normala dar cred ca pentru o piele cu tendinta de uscare acest ulei ar fi foarte bun si ar asigura hidratarea atat de necesara. Iar aroma de levantica este preferata mea, intr-adevar imi da o senzatie de relaxare si daca il folosesc inainte de culcare, somnul meu este mult mai linistit.

Il puteti gasi in 3 variante, una cu aloe vera, cealalta cu musetel si cea cu levantica dar in materie de miros eu recomand levantica ( este considerata cel mai eficient remediu in combaterea insomniei )



Acest ulei este ideal pentru anotimpurile friguroase insa o data cu venirea verii este imposibil sa-l mai folosesc, nu suport nici un tip de ulei vara, prefer spray-urile sau nu folosesc deloc doar dupa dus o crema anticelulitica.

Si pentru ca acum 3 saptamani am ramas fara ulei, mi-am achizitionat tot din gama Johnson's Baby crema pentru corp cu levantica si sapunul care venea la promotie.



... am ramas fidela aromei de levantica si spre surprinderea mea crema aceasta se impaca bine cu pielea pe timpul verii, am folosit-o si cand am iesit afara si nu am avut senzatia aia care eu cel putin o am cand dau de caldura excesiva. Si sunt very happy in sfarsit o crema pe care o suport si in acelasi timp hidrateaza ! Plus are si o mica senzatie de racorire cand o aplici iar din ce am citit in lista de ingrediente nu contine nici parabeni. Vine intr-un borcanas de 250 ml, cred ca o sa-mi ajunga ceva timp. Si sapunul l-am folosit intens zilele acestea.

Insa primul pas pentru a avea o piele cat de cat fina (spun asta deoarece exista persoane cu pielea efectiv groasa :)) la modul propriu nu metaforic) este exfolierea, indepartarea celulelor moarte si abia apoi aplicarea unui produs de hidratare intens sau normal depinde de necesitati. Si sa nu uitam de masajul care e indicat sa-l facem pe masura ce aplicam produsele ! Deasemenea, uleiul si crema sunt bune pur si simplu pentru un masaj relaxant la sfarsit de saptamana, relaxeaza si revigoreaza simturile. O adevarata placere !

...Si in fond de ce sa se bucure doar nou nascutii de aceasta gama cand si noi suntem niste mici bebei in continuare !

                                                               

                                                  XoXo

7 comentarii:

  1. Habar nu aveam ca exista si crema de corp. Tre' s-o caut caci o vreau. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Great post!you have a great blog! please check out my blog and follow if you like, I promise to do the same for you! xx
www.lovejoice.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am reperat-o cand ma uitam dupa ulei :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ale produsele johnson baby nu sunt bune delok :(
    orice dermatolog iti va spune ca este unul dintre cele mai rele produse pentru piele.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am auzit sau citit pe undeva despre asta...sunt facute special pentru bebelusi deci ma indoiesc sa fie nocive !

    RăspundețiȘtergere
  6. Loţiunea Johnsons baby-badtime, reomandată pentru toată familia, conţine, pe lângă altele, şi Metylparaben, Ethylparaben, Prophylparaben. Lotiunea nu Crema sau Uleiul, chiar m-am uitat pe eticheta si nu contine parabenii de mai sus, am specificat si in articol :)

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.ciao.co.uk/Johnson_s_Baby_Oil__Review_5566584
    nu fi incapatinata..ia si investigheaza :D
    http://robfisher.net/blog/archive/2010/06/20/baby-oil/

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...