29 iunie 2011

Review Spray Syoss Antiheat



Mai demult am scris despre dezamagirea mea legata de samponul celor de la Syoss, care promitea servicii profesionale de ingrijire a parului, ca cele utilizate in saloane dar la un pret mai accesibil. Postarea o gasiti  aici daca va intereseaza. Revenind la subiect, desi nu aveam de gand sa mai cumpar ceva din gama lor, am tot auzit de Spray-ul lor antiheat si pentru ca eram in cautarea unuia mai accesibil (desi il ador pe cel Wella Flat Iron Spray, se termina foarte repede, eu am tendinta sa aplic bine bine cand il folosesc- acesta il pastrez pentru ocazii mai speciale) mi-am asumat riscul de a-l cumpara cu gandul ca daca nu va fi bun de nimic, ii va tine companie samponului care zace plin mai bine de 3 sferturi prin dulap. Dar spre surprinderea mea isi face treaba destul de bine, 250ml la un pret de 21 Ron.

Descrierea lui: Syoss Spray pentru protectia impotriva caldurii - Styling profesional pentru rezultate proesionale. Formula de inalta performanta dezvoltate cu ajutorul coafurilor si folosite de acestia. Spray premium pentru protectie impotriva caldurii- pentru par perfect drept Protejeaza parul de efectele caldurii si confera indreptare, netezire si stralucire. Contine ingrediente de protectie impotriva caldurii de pana la 200 grade celsius.
Se recomanda - nu folositi placa de intins pe parul ud, poate sa il afecteze
                       - aplicati pe sectiuni individuale, pe parul uscat sau aplicati uniform pe parul umed, uscati cu uscatorul si indreptati cu placa de intins parul.

Are un dispozitiv alb sus care trebuie rotit pentru a-l putea utiliza iar dupa utilizare rotit din nou pentru a evita scurgerea produsului. Trebuie avuta mare grija la aplicare, si sa pulverizati de departe pentru a se aplica uniform, apasat cat mai usor altfel risti sa faci risipa degeaba de produs, care va ajunge in aer.

Desi am citit la anumite persoane ca le-ar fi uscat parul, eu nu am patit nimic de genul. L-am folosit atat pe parul umed cat si pe parul uscat si a functionat la fel de bine. Rezultatul: netezire ( foarte putine fire electrizate- asta cand l-am folosit imediat dupa baie pentru ca atunci am problema asta), indreptare bifat si chiar m-a tinut mai mult ca de obicei si stralucire ( nu ma pot pronunta atat de bine deoarece placa mea de par Philips imi lasa parul stralucitor si fara sa folosesc spray antiheat inainte).

Ceea ce ar fi un minus- mirosul care la inceput te sufoca putin (e prea mult spus cred dar e destul de puternic) insa pe parcurs dispare nu persista in par si ramane mirosul samponului folosit.

Si faptul ca daca apas din greseala mai tare, risipesc foarte mult produs care sare si nu ajunge tot pe suvitele de par.

Si asa cum spun si ei contine ingrediente de protectie impotriva caldurii de pana la 200 grade celsius, deci ar trebui sa utilizam cat mai putina caldura posibila si sa setam placa la un grad mai mic de caldura.

Ai sansa sa castigi si tu un Spray participand la giveaway cu un click aici


                                                   XoXo

5 comentarii:

  1. foarte bine facut review-ul! o sa incerc si eu produsul asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, al meu sta in dulap de ceva timp...(de muuult timp) l-am cumparat pt ca am auzit de bine despre el, dar pt parul meu nu este bun de nimic, am parul putin gras, si dupa aplicarea lui pe parul semi-umed mi la incarcat maxim, adica abia puteam sa dezlipesc suvita de suvita... am fost imediat si m-am spalat dinou... sincer nu o sa il mai folosesc vreodata...

    RăspundețiȘtergere
  3. little mushroom25 iunie 2012 la 02:18

    intr-adevar un spray termoprotector bun. il folosesc de aproape un an. am mai incercat si unul de la gerovital dar a inceput sa-mi cada parul in prostie de la el (avand in vedere ca samponul era acelasi ca de obicei). ce ma deranja la inceput la cel de la syoss era faptul ca imi murdarea placa (ceea ce nu se intampla inainte). dar m-am obisnuit si o curat dupa fiecare folosire.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut, de unde l-ai cumparat?

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...