27 iunie 2011

Spray-ul Aspiria de la Iwostin



Aloha fetelor ! Trezirea de azi a fost una cu surprize, tot auzeam interfonul sunand, dar ceva imi zicea ca visez. Intr-un final, insistenta persoanei m-a facut sa-mi dau seama ca trebuie sa ma ridic din pat. De obicei, la mine se nimereste sa sune mereu toti care vor sa intre dar de aceasta data mi-am auzit numele si am zis hm tre sa fie de bine. Ajunsa la usa, un baiat simpatic cu un pachetel in mana, se uita la mine mi-a zis ca astepta sa vada o doamna deoarece asa scria pe pachetel :)) Nu stiam exact de unde e pentru ca aseara nu am stat pe calculator si nu mi-am verificat mail-ul. Ei bine, era cadoul de la Campania Iwostin, pe care il vor primi toate participantele. Foarte dragut din partea lor si mi se pare un produs ideal pentru vara si extrem de util. Inspiranta alegere ! Sa va arat niste pozici:



... in ultima poza am vrut sa se vada si morisca mea :))

Iwostin Antiperspirant triactiv spray uscat Aspiria, 150 ml

Un lucru foarte important nu contine alcool si apa, aceasta formula inmoaie pielea si previne uscarea acesteia si aparitia iritatiilor si poate fi folosit dupa depilare.

 Ingrediente active: Sare de aluminiu, Hydagen C.A.T, Dry Flo PC
  • Limiteaza eliminarea transpiratiei
  • Limiteaza descompunerea lipoproteinelor raspunzatoare de provocarea mirosului neplacut
  • Absoarbe umiditatea asigurand o piele uscata si neteda
In general prefer spray-urile antiperspirante si mai ales vara mi se par alegerea cea mai inspirata, dar acesta m-a cucerit deja  pentru ca nu contine alcool. Abia astept sa-l folosesc si sa va spun si voua  parerea mea in legatura cu acest produs.

                                          Happy Monday !

                                                  XoXo

7 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...