5 iunie 2011

A piece of my thoughts



Cred ca cel mai greu lucru pentru orice persoana este sa renunte la ceva... Asociem acest lucru cu lasitatea, cu resemnarea, si de ce nu cu fuga.. Dar daca lupti in van pentru ceva, ce-ti mai ramane de facut ? Sunt de parere ca atunci cand dai  tot ce ai mai bun, cand incerci sa fii cat mai perfect, esti castigator oricum pentru ca ai avut curajul sa faci asta. Dar daca tot nu se schimba nimic, si eforturile tale sunt in zadar... atunci exista un motiv pentru care acest lucru se intampla ! Vei afla ca oricat te zbati impotriva curentului, nu vei razbi... iti vei da seama ca astepti in fata unei usi semi-deschise, cand usa pe care o vrei de fapt te asteapta deschisa de mult.

Asadar, trebuie sa renunti la ceva pentru a obtine altceva in schimb. Uneori daca te opresti si privesti lucrurile obiectiv, iti vei da seama ca duceai lupta gresita, pur si simplu pentru ca nu acceptai sa pierzi. Iti vei da seama ca ti-ai dorit altceva de la bun inceput, dar cumva te-ai pierdut pe drum intre amintiri si regrete, crezand ca poti schimba ce-a fost. Nu poti ! Tot ce poti face este sa-ti amintesti cine esti cu adevarat, ce vise aveai odata si ce vroiai de fapt... Atunci totul va fi mult mai clar ! Pentru mine stiu ca este. It's been a long way but now I can let go....


                                                   
                                               XoXo

2 comentarii:

  1. Ale dragostea nu e asa complicata cum o vedem noi un filme..
    Cand am inceput sa ies cu Rzk mi-am dat seama ca e barbatul vietii mele..ca langa el nu am sa plang niciodata decat de fericire..
    Nu lupta pentru oameni care nu merita.
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate si esti o norocoasa cu Rzk :*:*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...