16 iulie 2011

I'm back + Anunt Giveaway-uri



Am muncit aceste 2 zile de zor modificand un alt template, am stat cu ochii in calculator cu mult peste cat era indicat..ca sa-mi dau seama la sfarsit ca un lucru nu mergea modifcat cum vroiam si deci s-a dus totul pe apa zilei de vineri... Asa ca nici header-ul nou nici restul nu se potriveau cu template-ul vechi, ce e nou este doar numele schimbat si la blog si la pagina de facebook :)) Si cu ocazia asta mi-am adus aminte de ce am ramas pe template-ul asta prima data cand am creat blogul, pentru ca l-am modificat usor si are tot ce-i trebuie inclusiv Feed Rss deja oncorporat.

Pentru ca am irosit 2 zile cam degeaba.. nu am avut timp de facut listutele pentru cele 2 Giveaway-uri Sigma asa ca prelungesc durata de inscriere pana pe 18 Iulie urmand ca pe 19 sa anunt castigatoarele. Ma gandeam sa fac extragere cu biletele (ceea ce va dura si mai mult sa le scriu ) si saincerc sa filmez, asta pe marti miercuri cand va avea cine sa ma ajute cu filmatul. Daca nu merge voi alege tot cu random. O sa afisez listele pe blog ca sa verificati ca e totul bine.

Ma bag la vizionat The Adjusment Bureau din nou ! Sunt semi trista si filmul asta imi place mult. Revin maine cu review la spray-ul Aspiria de la Iwostin.


                                               XoXo

3 comentarii:

  1. Welcome back!
    Ai un tag pe blogul meu:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/07/tagthis-or-that_16.html
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...