21 iulie 2011

Review Avon smooth minerals liquid foundation



M-am gandit sa fac review la fondul de ten lichid de la Avon cu minerale pentru ca l-am folosit mai mult de cand sunt mai bronzata.

Descrierea lui:

Fond de ten lichid Smooth Minerals
Formula usoara, aerata, imbogatita cu minerale, ofera pielii acoperire perfecta si un aspect natura



Nuante :


Eu am nuanta natural beige care a fost prea inchisa pentru mine la momentul achizitionarii lui dar acum pe timp de vara este potrivit. Insa au prea putine nuante si mult prea inchise pana si cel nude este diferit de nude-ul obisnuit. L-am folosit cateodata amestecat cu Maybelline Affinitone 24 H pentru a obtine o nuanta mai deschisa.

Swatch: (facut mai demult, langa sunt 2 rujuri tot de la Avon )


Are o textura lichida aerata asa cum este specificat si in descriere si intra foarte repede in piele, lasand o senzatie catifelata la atingere. Contine mici particule sclipitoare aproape insezsizabile pe fata doar ca le poti observa daca aplici cu degetele fondul de ten. Aceste particule dau un glow delicat fetei ceea ce este exact pe gustul meu. Ca acoperire insa este una medie, daca suferi de acnee pronuntata nu ti l-as recomanda. Se pastreaza bine pe fata daca nu stai mereu cu mainile pe fata (ceea ce nu e indicat mai ales daca ai tenul mixt sau gras). Pentru ten mixt ca si al meu, este nevoie de o pudra pentru a rezista mai mult, eu aveam nevoie mai ales in zona nasului dupa 4 ore. Cu un corector bun face echipa buna fondul acestata de ten si e mai lejer ca pentru vara. Si bineinteles un plus pentru ca are in compozitia sa minerale. Am dat pe el 25 Ron mi se pare ca l-am prins la oferta nu sunt sigura cat este acum in catalog probabil in jur de 30 Ron mai mult nu cred ca este. Cantitate: 30 ml.

Ce nu mi-a placut este ca mi-a patat pensula F 80, s-a luat la curatare dar perii au ramas usor ingalbeniti. Cum am spus intra repede in piele si profund in stratul de piele dar ador finish-ul usor glowy si se simte natural la atingere. Partea proasta - nuantele putine de unde putem alege. Asta mi se pare partea cea mai importanta la un fond de ten sa aiba multe nuante diferite pentru a o gasi pe cea adecvata tenului nostru si a evita efectul acela de masca.

                                        So this is it girls !

                                                XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...