5 iulie 2011

Review Rimmel The Max Volume Flash Mascara



Mi-am propus de mult timp sa fac review-uri la mai multe produse dar de abia acum am gasit timpul necesar. Pentru ca imi plac produsele de la Rimmel London in general, am decis sa achizitionez aceasta mascara, care am folosit-o de 3 luni dar ma gandesc sa o incerc si pe cea de la Maybelline One by One, desi am auzit lucruri pro si contra. Revenind la mascara de la Rimmel London, primul lucru care mi-a placut foarte mult si care atrage imediat atentia este ambalajul roooz si very girly.


Sa va arat si periuta :


Descriere:
RIMMEL THE MAX VOLUME FLASH MASCARA
Creste volumul genelor tale cu noua mascara The Max Volume Flash de la Rimmel London.  Creeaza-ti un look care va intoarce privirile – gene cu de pana la 14 ori mai mult volum. Datorita formulei rapide « lash expand », dublata de cea mai mare perie creata vreodata de Rimmel, vei obtine gene fabulos de mari, fara sa le incarci. in fix zece secunde, genele tale vor deveni imense !
Pret de vanzare recomandat 21.65 RON

Eu am nuanta 003 Ultra Black si am inteles ca mai sunt inca 2 nuante. Mi se pare un negru destul de intens, I like that ! Creaza un volum vizibl si mie cel putin imi da senzatia de gene mult mai pline. Mi s-a intamplat din greseala sa iau prea mult produs pe periuta dar cu ajutorul periutei am putut remedia situatia si aspectul de gene prea incarcate. Cat mai putin produs pe periuta iar aceasta isi va face treaba bine. Se usuca relativ repede si persista de-a lungul zilei, daca ar fi o varianta waterproof a acestui rimel ar fi genial. Periuta nu este asa grozav de mare cum m-as fi asteptat, dar ei au spus ca este cea mai mare perie pe care au avut-o pana acum..deci de aici a pornit confuzia cred si ma asteptam la ceva uimitor. Ca pret eu am dat 18 Ron pe ea dar in alte parti o gasiti si cu 21. Mascara promite volum, nu lungime incredibila deci sa aveti in minte acest lucru cand o cumparati pentru a nu fi dezamagite apoi cum am citit la alte fete..!


Before &After (va rog sa ignorati sprancenele mele nepensate, pozele sunt de cateva zile)

Ochiul drept fara rimel


Ochiul stang cu rimel


M-am chinuit un pic cu pozele, ieseam cu ochi de vampir pana le-am facut la lumina zilei (in sfarsit a iesit soarele a fost foarte mohorat.. )

Si ce mi-a placut ca se usuca repede, se demachiaza usor si nu mi-a provocat nici o iritatie la ochi (eu sunt cam sensibila cand vine vorba de rimel).
                                             That is it !
                                                XoXo

2 comentarii:

  1. nice; eu am ramas la Dior Show, dar cred ca am sa incerc si altceva, pentru ca ultimul tub m-a dezamagit! de ce schimba ei mereu continutul??

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...