3 mai 2011

Dilema Gossip Girl



Azi nu am chef de scris despre frumusete, moda, machiaj...
O sa vorbesc din nou despre Gossip Girl. Mai mult decat o manie sau fanatism, imi place Gossip Girl pentru ca am crescut cu el, am inceput sa vad primul episod in clasa a11a si pas cu pas m-am regasit foarte mult in anumite povesti, nu trebuie sa traiesti high class ca sa treci prin ce au trecut anumite personaje din film.

 Cred ca asta e motivul principal pentru care ma simt apropiata de serial, pentru care urmaresc fiecare episod asteptand sa vad ce se intampla, e ca si cum as putea sa arunc o privire in globul de cristal pentru ca uneori este ironic modul cum ceea ce traieste Blair, mai ales acum, mi se potriveste de aceea simt nevoia sa vorbesc despre asta pentru ca intr-un fel vorbesc si despre mine. Am crezut ca voi fi fericita atunci cand Chuck isi va da seama ca nu poate trai fara Blair, dar acum nu stiu ce mai cred in aceasta privinta. De ce isi da seama de asta numai cand e pus in fata situatiei de a o pierde..? Asta e iubirea adevarata ? Sau asa stie el sa iubeasca ? De ce apare mereu  atunci cand e linistita si  fericita ? "I'm Chuck Bass, the love of her life" :))

A fost momentul ala cand au decis sa  incerce fiecare sa mearga pe drumul lui si daca dragostea lor va fi menita, vor gasi drumul inapoi. Dilema este de ce il gaseste Chuck numai cand are parte de durere, de dezamagire din partea unora sau a altora.. iubirea o porti in suflet, stii ca e acolo, ca exista si ca nimic si nimeni nu va schimba asta. Daca nici dupa cate s-au intamplat nu si-a dat seama de ce simte, de ce vrea..poate asta este firea lui si asa va fi..desi imi amintesc cand a spus "I'm not Chuck Bass without you Blair".. suna prea frumos nu? Slabiciunea noastra, a femeilor, au fost si poate vor fi mereu cuvintele marete si romantice..dar uneori cand ramai doar cu acele cuvinte realizezi ca ele nu-ti tin de cald, nu te mai fac fericita.

Obisnuiam sa cred ca toate piedicile si obstacolele intalnite au fost pentru a invata ceva, pentru a creste si ca intr-un final iubirea lor sa fie si mai frumoasa...dar poate ca piedicile si obstacolele sunt acolo cu un motiv, poate soarta ne da mici indicii de-a lungul drumului si daca nu ne-am incapatana sa facem contrariul, am gasi fericirea... Cred ca Blair merita cu adevarat sa fie fericita cu printul si mi-ar placea ca aceasta poveste sa continue.. Probabil o sa-mi sara in cap "visatoarele" care sunt fane Chair, pentru ca pe langa slabiciunea noastra pentru cuvinte frumoase, exista si nevoia noastra de a consola si a sari in bratele unei persoane imediat ce devine sentimentala si neajutorata... I don't care, eu asa vad lucrurile si imi pare bine ca pot scrie despre asta :) Imi pare rau ca mai e foarte putin si se termina si sezonul asta.. Nu e corect sa asteptam iar o mult prea crunta perioada..din cate stiu se va face si sezonul 5, deci inca nu s-a spus totul in acest sezon. Pretty little liars s-a terminat..  Lasand vaicareala mea la o parte, Serena mi-e din ce in ce mai antipatica, nu stiu parca atunci cand Blair era Queen B, ma amuzau uneori comploturile ei si nu mi se parea asa nesuferita. Pe Chuck si Serena i-as baga in aceeasi oala plus mai nou venita Charlie, care se pare ca nu i-a trebuit mult timp sa invete arta comploturilor pentru ca deja era maestra. Inocenta ascunde multe !

Se pare ca Chuck va avea de infruntat multe in episodul viitor, pierderea lui Blair, Nate, si toti dusmanii lui laolata, familia Thorpe si vechiul unchi Jack... Dar cum se spune what goes around comes around... Anyway, I feel a little sorry for him but that's that..

Pentru cele care se intrebau ce melodie a Rihannei au auzit pe parcursul filmului..ei bine iat-o. Si un promo pentru episodul viitor. Aa si astept orice comentariu, ca sa stiu ca nu am balmajt degeaba si v-am plictisit.. Va pup !






                                                                                                  XoXo

4 comentarii:

  1. cand am intrat azi pe blogul tau si am vazut postul..am zis sa nu il citesc pana nu vad ultimul episod..
    Asadar..mie chiar imi pare rau pt Chuck..oamenii disperati in momente critice fac lucruri prostesti..cum a facut si el ca s-a dus la petrecere..dar daca stai si te gandesti el venise sa o ceara de sotie pe Blair..era ultima lui speranta ca o va castiga.
    Cat despre Nate..mi se pare un cretin ..cum sa isi paraseasca cel mai bun prieten pt o femeie care abia a cunoscut-o? slab de caracter si fara principii.
    Serena ..alta cretina, i se pare ei ca i se cuvine totul..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar nu trebuia sa faca asta pentru ca Blair era cu printul.. Asa este, i-ai descris perfect pe Nate si Serena :)) 2 rasfatati. Abia astept sa vad finalul sezonului

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau de tot ceea ce i se intampla lui Chuck! Nate m-a dezamagit cand a aleas-o pe Renna.
    Nu cred ca Blair nu o sa ramana cu printul;cand a anuntat-o pe maica-sa mie mi s-a parut ca regreta alegerea facuta.
    Mie imi place Serena,dar episodul asta m-a dezamagit si ea.
    Sunt curioasa care e treaba cu Charlie,in primul ep in care a aparut parca maica-sa spunea ceva despre niste pastile...
    Si pe mine ma enerveaza asteptarea asta pana in septembrie cand apare sezonul 5.
    Sezonul 2 din Pretty Little Liars apare pe 14 iunie,macar aici avem de asteptat mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cred ca Charlie e vreun fel de maniaca. Serena de la un timp nu prea imi mai place. N-am inteles cu inelul, la sf cand vorbea Blair la telefon mi s-a parut ca era cel de la Chuck si de fapt il daduse louis..sa-i fi scapat la petrecere si louis i l-a dat zicand ca e de la el:-?

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...