5 iunie 2011

5 Motive pentru care protectia solara este importanta



                                       Aloha fetelor !

 Vremea frumoasa ne surade si ne face sa ne gandim tot mai mult la vacanta care se apropie. Visam deja la mare, plaja, nisip, valuri, bauturi reci..si bineinteles un bronz pe masura. Deja ati pornit in cautarea costumului de baie
potrivit, a accesoriilor pentru plaja dar numarul unu pe lista voastra ar trebui sa fie gasirea unui produs pentru protectie solara adecvat tipului vostru de ten. Inainte de orice altceva, protectia solara este indispensabila pentru o vara reusita.


Cu toate ne dorim un bronz frumos si uniform cu care sa ne mandrim toata vara, si multe dintre noi am face orice pentru a-l obtine, chiar daca pe termen lung va afecta pielea noastra. Dintre metodele gresite pe care le abordam, cea mai nociva este nefolosirea unei protectii solare adecvate pielii noastre, pentru ca degeaba o folosim in aceste conditii. Este aproape acelasi lucru cu a nu ne proteja deloc.

Am gasit niste tabele foarte interesante (pe www.solecrin.ro) pe care le-am imprumutat si eu. Nu mi s-a impus sub niciun fel sa le preiau sau ceva dar chiar sunt informatii utile.



Asadar, timp de 5 zile, voi posta in fiecare zi un motiv pentru care ai nevoie de protectie solara, de ar trebui sa o folosesti mereu nu doar atunci cand mergi la mare/ bazin/ strand.

Postarile le-am realizat din weekend cand am avut mai mult timp la dispozitie, pentru ca de maine incep examenele. Sunt niste postari interesante si utile, m-am documentat cu drag atat pentru voi cat si pentru mine, si am aflat si cateva lucruri noi pe aceasta cale pentru care pielea mea imi va fi recunoscatoare.

 Abia astept sa le cititi si voi si sa-mi spuneti parerile voastre ! Va pup !

                                                
                                                 XoXo

3 comentarii:

  1. Bafta la examene!
    Ai un bog award de la
    mine:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/06/blogger-luxury-award.html
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant acest post..
    tabelele chiar sunt utile :D Multumim :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...