13 iunie 2011

Hangover Part 2



Continuand weekendul dedicat oricaror activitati, mai putin studiatului, am mers sa vedem Hangover 2. Desi initial trebuia sa alegem dintre Kung fu Panda si Hangover 2, baietii au fost majoritari si s-a decis. Am vazut si prima parte dar nu ma asteptam ca parte a doua sa fie asa geniala. Omg si lol all the way :)) Desi ma miram deoarece  Marea Mahmureala prima parte a fost interzisa minorilor, pentru ca nu mi s-a parut chiar asa incat sa corupa minorii (care fie vorba intre noi stiu de la varste fragede deja multe lucruri pe care noi le-am aflat mult mai tarziu) ei bine partea 2 cu siguranta are destule motive pentru care sa fie interzisa, e de ajuns sa spun ca actiunea se petrece in Thailanda si Bangcock, orasul din care nu mai ai scapare.

The Hangover Part II - Marea Mahmureală 2 (2011)

The wolfpack is back once again and it's looking for trouble !


Aceiasi binecunoscuti protagonisti, Phil, Alan, Stu si Doug se pregatesc pentru a calatori in Thailanda unde va avea loc nunta lui Stu, dentistul linsitit si cu un cod moral bine pus la punct. Nebunia incepe o data cu decizia de a-l lua si pe Alan care promite sa se poarte exemplar de aceasta data. Lucru care bineinteles, nu se va intampla..altfel unde ar mai fi fost distractia si rasul copios ? Nu am mai ras de mult atat, a fost o terapie cu ras inainte de examene.



Daca ceea ce s-a intamplat in Vegas vi s-a parut prea mult,
atunci cu siguranta nu va inchipuiti prin ce vor trece  amici in Bangcock. O nebunie totala presarata de ras la fiecare pas ! Sa va dau cateva indici: maimutica simpatica traficanta de droguri, tatuaj pe fata, par ras, frate fara un deget pierdut, calugar rapit si lista poate continua.
Pe langa o portie de ras zdravan, aveti ocazia sa-l vedeti si pe frumuselul Bradley Cooper si simpaticul Zach Galifianakis, fara de care filmul ar fi total banal dar si Ed Helms care interpreteaza pe viitor sot a.k.a dentistul cu principii morale care la betie se transforma intr-o adevarata bestie. Un film bun de vazut cu gasca intr-o zi din weekend.



                                                  XoXo
                                            


4 comentarii:

  1. l-am vazut in seara asta :(
    a fost plictisitor :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm, asa a zis si un prieten care a fost cu noi, ca a fost previzibil, dar pe mine m-au amuzat la maxim fazele penibile :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahahaha, abia astept sa-l vad!
    Se marita cu striptueza din prima parte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, dar da de alta si mai si :D nu dezvalui sa fie surpriza :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...