12 iunie 2011

Karaoke Time



Dupa cum stie prea bine tot studentul roman, ne aflam in plina sesiune...se pare ca numai eu nu constientizez acest lucru iar nivelul meu de chef pentru invatare este pe minus cu siguranta. Zilele acestea mi-am dedicat timpul unor activitati diverse doar sa nu aiba nici o legatura cu studiatul, aceasta era conditia principala :)) Am citit primul volum din Jurnalele Vampirilor (in 3 h ) si acum sunt la jumatatea celui de-al doilea. Mi-am facut ordine in dulap si dupa ce am scos hainele subtiri deasupra, vremea a hotarat sa fie capricioasa si sa-mi faca in ciuda total. Plus visam weekendul asta la prima sesiune de bronzat si cu ocazia asta sa pun la incercare si produsele Iwostin..dar se pare ca trebuie sa-mi pun pofta in cui pentru weekendul viitor pentru ca saptamana aceasta este plina de examene. Cu toate acestea, aseara am iesit la o plimbare nocturna si m-am trezit cu un microfon in mana cantand, mai bine zis chinuindu-ma sa ma fac auzita alaturi de inca 4. Trust me, este o idee proasta sa cante atatia oameni, semi-afoni :)) Next time I'm going solo, cel putin imi fac damblaua complet :D Oricum atmosfera era placuta, semi-intuneric si cateva luminite si in plus nu a  aruncat nimeni cu ceva in noi, deci a fost oarecum bine desi mi-ar fi placut sa cant o melodie straina gen Gloria Gaynor I will surviveee :))
Idei de postari am doar ca timp nu prea,am impresia ca timpul se scurge din ce in ce mai repede.. dar voi scrie in curand despre accesoriile marinaresti care sunt foarte la moda acum. Va las cu un look of the day colorat care sa inveseleasca putin vremea londoneza de afara.



P.S I'm going to Mars ! .. ca sa-i fac in ciuda lui Smiley ca nu este singurul :))

 Poti sa te duci si tu pe Marte pana pe 13 iunie, cu un click aici.


                                                 XoXo

7 comentarii:

  1. mult succes cu examenele! si eu am tot zis ca trebuie sa-mi iau cartile alea :D abea astept sa apara urmatorul sezon din The Vampire Diaries! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :*:* Sunt frumoase cartile doar ca difera fata de film si speram ca atunci cand voi ajunge sa citesc si partea 3 sa aflu ce se va mai intampla in sezonul urmator :D dar va trebui sa asteptam sa apara. Oricum merita cartile citite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit si eu primele 2 volume din Jurnalele Vampirilor,acum trebuie sa le cumpar si pe urmatoarele.
    Abea astept postul despre accesoriile marinaresti,le ador! Am pus ochii pe un clutch marinaresc de la Meli Melo ;))
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de fiecare data cant o melodie pitoreasca..:))Sau mai cant hoy,de la gloria estefano...oricum,ceva usor...cred ca la Survive le-as fi spart timpanele...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. First I was afraid, i was pietrifieeeeed \:d/ mi-am dorit mereu sa cant melodia asta :))) e o melodie feminista clar cu populara nu prea le am :D

    Andreea si eu am vazut cateva accesorii marinaresti la Meli Melo foarte interesante 8->

    RăspundețiȘtergere
  6. baftaaa la examene.!Vreau si eu la karaoke dar nu prea am unde la mine in oras:)) !!

    te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Alina :*:* la noi vinerea este mereu karaoke in mai multe locatii, doar tupeu sa ai :))

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...