24 iunie 2011

Te provoc la o saptamana no heat !



Ei bine, asa cum vara este anotimpul in ca adoptam un machiaj mai lejer mai ales pe timpul zilei, acum este si momentul ideal pentru a-i oferi parului nostru o oaza de fericire, fara caldura excesiva, fara produse de styling care il incarca si il fac nefericit, just natural look. Probabil ca la inceput va cam ingrozeste ideea si va imaginati cum ati arata fara a folosi placa de par, fara fixativ, fara spuma... dar un lucru stiu si anume ca parul vostru va fi foarte recunoscator pentru initiativa luata !

Un experiment no heat de 1 saptamana am facut si eu, fara placa de par (de care sunt cam addicted si nu e bine ), fara produse de styling (pe care oricm incerc sa le folosesc doar la nevoia stricta) si chiar si fara uscator.

Rezultatul a fost un aspect natural si chiar un look fresh, parul meu este foarte moale si se onduleaza repejor, aveam un aspect usor rebel, ondulat si spre fericirea mea nu am ingrozit pe nimeni, din contra ma intrebau ce mi-am facut la par :))

Daca consideri ca e prea mult pentru tine, atunci poti trisa putin si sa aplici putina spuma dupa baie daca parul tau nu se onduleaza de la sine. Poti sa iti pui bigudiuri si sa astepti sa se usuce natural si poti sa-ti impletesti parul in diverse moduri.

Te-ai putea intreba de ce sa te abtii cand ai spray-ul anti heat la indemana. Insa spray-ul anti heat doar diminueaza efectele caldurii excesive pe aria unde ai aplicat produsul, si previne in mare parte uscarea parului dar supunerea zilnica a parului la caldura excesiva va afecta intr-un final firul de par, mai ales daca este firav si moale. Si o saptamana pe luna e o perioada scurta, nu-i asa ?




   Nu uita sa participi la giveaway-uri, le gasesti in sidebar !

                                                 XoXo

16 comentarii:

  1. Fiind in concediu si spalandu-mi parul de 2 ori pe zi, eu chiar iau o pauza de la aranjatul high-tech si raman pe natural.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, de obicei folosesc doar placa de par (nu pe tot parul, ci doar pentru anumite suvite), dar voi incerca sa renunt la ea timp de o saptamana. Nu trebuie sa fie prea greu...cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. te provoc eu la o luna.. ca de o luna nu am mai folosit placa :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Miuri ma omori :D :)) atunci imi indrept parul cu peria in timp ce ma usuc...trisez putin dar fara placa :P
    @Maddailade Nici la mine n-a fost greu o saptamana, desi credeam ca n-as rezista fara placa de par
    @Sadie Se poate, numai sa vrem :D si mie mi se pare in vacanta momentul bun pentru a-mi lasa parul natura

    RăspundețiȘtergere
  5. ha! si eu de o saptamana n=am mai pus mana pe placa:)), ai picat la fix :D. Azi am trisat un pic si mi-am indreptat bretonul ca aveam examen :D

    RăspundețiȘtergere
  6. eu incerc sa nu mai folosesc placa mai bine de 3 luni si rezultatele pana acum sunt faptul ca imi creste mult mai repede parul si nu mai se rupe la varfuri:P

    RăspundețiȘtergere
  7. @Kitty Pentru examen se accepta :D eu am o profa care daca nu te duci imbracata cu camasa si adecvat, stramba din nas...

    @Delia Hm, 3 luni e ceva timp. Felicitari pentru vointa :*:* :D

    RăspundețiȘtergere
  8. good idea! eu nu mi-am mai intins parul de cand l/am decolorat/ de vreo 6 luni, cred?? ....este oricum relativ uscat de la decolorare si nu avea rost sa il mai chinui. am folosit insa bigu, cu un ulei de par de la Joico, in loc de spuma pt fixare....acum si-a mai revenit si parca parca e mai stralucitor....cred ca revin la brunet asap ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu la feeel, pai pe o tipa care a venit in blugi a intrebat-o daca vinde cumva droguri la coltul strazii 8-|. Ma rog, oameni si oameni dar cat e sesiune cel mai bine prinde o tinuta eleganta si cat mai modesta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. hey:*
    eu de o luna si jumate nu am mai folosit nici placa si nici ondulator. uscator de par nu prea foloseam nici inainte.chiar se vede o diferenta, folosesc si un sampon tratament si parul e mult mai stralucitor, rezistent si nu mi se mai ingrasa asa repede.

    RăspundețiȘtergere
  11. dragut blog :x poate treci si pe la mine pe blog sa iti spui parerea.Kisses:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. :))) eu nu folosesc placa sau ondulatorul decat din cand in cand :D
    asa ca o saptamana e floare la ureche:))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Stilistele Sunt curioasa cum ti-ar sta bruneta :D uuuu ;;)
    @Kitty Noroc ca am termiat sesiunea ca nu mai suportam sa ma duc imbracata din cap pana in picioare..
    @Alexandra La uscator as renunta usor, cu placa am probleme de dependenta, dar sunt in curs de a ma trata :)) :*
    @Ms Deea, o sa trec :*
    @Iulia C Hm, e ceva u ai si parul foarte luuung, cred ca iti ia mult sa te usuci :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am inceput sa nu mai folosesc nimic pentru par inafara de sampon si balsam:D. Pana acum eram dependenta de placa..nu ieseam din casa fara par drept si mi se parea imposibil sa stau fara placa de par:|. Dar de 2 saptamani nu i-am facut nimic si parca sta mai frumos deja asa natural:D Happy me! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. I always do saptamani no heat! :)))) Mai ales vara.

    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Little Princess Cred ca obsesia pentru placa e doar in mintea noastra, parul ar fi frumos si fara.. Dovada ca tu deja te tratezi :)) :*

    @Anda Zelenca You have lovely hair, ar fi pacat sa nu :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...