1 iulie 2011

Castigatoarele primului giveaway



Am stat ceva sa fac listutele, la urmatorul voi folosi Google Docs cred :D 2 fete nu au precizat ce anume isi doresc..si nu am avut unde sa le incadrez... nu stiu de ce nu cititi tot cu atentie cand va inscrieti. Graba strica treaba ! Listele sunt urmatoarele:

Am apasat o singura data si ce numar a iesit acela a fost castigator.


...si castigatoarea maieutului este:





..si castigatoarea perlele este:



                                          ..si castigatoarea cerceilor este:


             Felicitari norocoaselor ! Astept sa-mi trimiteti datele voastre prin formularul existent sus la Contact, si va voi da un e-mail de confirmare.

Nu uita sa te inscrii si la giveaway-urile Sigma de pe Facebook si cel Syoss. Deja ma gandesc la un alt giveaway cu un plic foarte interesant, ca am vazut ca va plac accesoriile si hainutele, acum m-am gandit la o geanta plic. Dar momentan sunt 3 giveaway-uri in desfasurare, dupa terminarea acestora va urma unul nou.
 Trebuia sa ies si nu terminasem de facut listele dar Andreea m-a intrebat pe Facebook de el si am zis sa le termin intai, imi pare rau ca n-ai castigat, ai fost aproape dar urmeaza altul so stay tunned ! :*                                              

                                                   XoXo

7 comentarii:

  1. felicitari castigatoarelor :)

    sa le purtati cu placere cand veti intra in posesia lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. cam ciudate listele astea

    RăspundețiȘtergere
  3. :) daca ti se pare ciudat, de ce nu ti-ai dat numele si sa ma intrebi ce nelamurire ai ? 2 fete nu au spus ce iti doresc, cum am si specificat, daca te numeri printre ele, trebuia sa postezi cu numele tau, verifica lista unde te-ai inscris ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau sa te intreb daca eu sunt castigatoarea maieului? ;;) sau e vorba de o alta Oana? multumesc mult :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am dat copy paste dupa ce am verificat la numele care aparea sus la comentariu, cu care te-ai inscris. Tu esti castigatoarea, te astept cu datele, restul fetelor au trimis :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...