8 iulie 2011

My precious hair tools



Chiar daca am realizat ca pot trai si fara ele, ei bine raman la fel de importante in viata mea. Primul aparat ar fi bineinteles placa mea de par marca Philips, pe care am primit-o de ziua mea acum 2 ani jumate si de care sunt aproape nedespartita (acum am trecut pe programul cat mai putin heat pentru ca e vara) dar vine toamna peste 2 3 luni si o voi folosi din nou cand incepe facultatea. Inainte de aceasta placa am mai avut inca 3, 2 no name si una Remington dar mai ieftina de care am fost multumita dar am facut-o cadou o data cu aparitia celei Philips, care era mai scumpa. Desi majoritatea inclina spre placile Remington (si eu ma gandesc sa-mi cumpar inca una care mi-a facut cu ochiul pe un site) si cea de la Philips s-a comportat foarte bine in astia 2 ani jumate si s-a pastrat la fel de bine. Here's the little baby :

 


Am avut si placa mai mare dar aceasta mica in latime este indicata de fapt pentru a lua o cantitate cat mai mica de par, merge bine si daca vrei sa faci bucle cu ea, dar fac mai rar, in general folosesc ondulatorul pe care il voi arata mai jos.

Se incalzeste mega rapid si se raceste la fel de repede, ceea ce e perfect cand sunt pe fuga (adica mai mereu, nu sunt foarte punctuala .. ). Am curatat saptamanal placile de ceramica si s-au mentinut bine in acest timp.

Uscatorul este tot marca Philips si il am de 5 ani si inca arata impecabil, nu s-a stricat n-am avut probleme cu el, deci intr-un cuvant senzational. Inainte am schimbat cateva uscatoare de par.. Are 2 viteze, capacul se poate da si jos, este foarte mic si finut si e perfect de luat in bagaj.


..and last but not least ondulatorul, pe care nu am dat foarte multi bani, 30 sau 40 ron, dar nu m-a lasat la greu. E simplu are buton on/off , 2 nivele de temperatura si un suport foarte util de altfel cand il tii la "racit". Nu este o marca cunoscuta, Elta, dar este facut in Germania si cred ca de aici se intelege de ce exista si un minim de calitate la un pret mai mic. Imi place culoarea lui, ma binedispune cand il folosesc.




Acestia sunt micii mei copilasi... care impreuna cu spray-ul antiheat fac o echipa grozava !

XoXo


8 comentarii:

  1. Am si eu acelasi uscator si sunt tare multumita de el :D Imi place postarea asta mult de tot :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm, am uitat sa adaug ca chiar imi da mai multa stralucire, cum zice pe cutie la placa de par.. Daria , imi e drag sa iau uscatorul in bagaj :d am zis ca merita si ele vazute pe blog ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu ce cureti placile de ceramica de la placa? :D Eu am Remington de aproape 6 ani.. Si e in perfecta stare, dar nu ii curat placile decat de praf.. Tu folosesti ceva special? :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lauren le curat cu servetele umede sau uneori daca n-am demachiante. Am citit ca se poate folosi chiar solutie de geamuri si apoi sters cu o laveta uscata :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc! Cred ca o sa incerc si eu sa fac asta saptamanal, ii mai lungesc viata :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt posesoare unui uscator de par, marca Philips si la fel sunt foarte multumita de el...nu am avut inca niciodata placa de par, cu toate ca merg la coafor destul de des si de fiecare data se foloseste si placa....sa le folosesti cu placere si s ate tina cati mai multi ani :)

    www.suntunika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. hm...si eu am remington de vreo 4-5 ani, e in stare perfecta, dar nu i-am curatat niciodata placile..poate e cazul sa o fac :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Unika Multumesc mult :*:*
    @Stilistele :))) eu am o manie cu curatatul (sunt zodia fecioara) dar daca n-a patit nimic pana acum mai merge :))

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...