6 mai 2011

My Charms



Azi am fost la posta sa ridic coletul cu bratarile pe care le-am castigat la giveaway-ul organizat de Alice si Shaya Bijoux.










Bratara din ata rosie isi are originea in Kabbalah, fiind purtata ca un talisman impotriva ghinionului adus de "evil eye" (invidia, gelozia si resentimentele celor din jur). Ea se leaga sau se poarta de obicei pe mana stanga, aceasta fiind partea (palma) care primeste, partea prin care energia intra in corp.

Culoarea rosie nu este aleasa intamplator, se spune ca rosul simbolizeaza pericolul, iar o bratara in aceasta nuanta ne protejeaza impotriva gandurilor negative care sunt indreptate catre noi si ne aduce noroc.

Foarte populara a devenit acum cativa ani cand Madonna, proaspata membra Kabbalah, si-a facut aparitia cu o astfel de bratara. Trend-ul a luat amploarea si vedete precum Michael Jackson, Rosie O'Donnell, Ashton Kutcher, Britney Spears, David Beckham, Avril Lavigne, Zac Efron, Vanessa Hudgens sau Lauren Conrad au inceput sa poarte astfel de bratari.  

In legendele chinezesti se spune ca sufletul tau pereche, dar si toti oamenii importanti pe care o sa-i intalnesti in viata ta, sunt legati de tine cu un fir rosu invizibil.

Modul in care se realizeaza o astfel de bratara are 3 simboluri foarte importante: culoarea rosie, innodatul atei si forma circulara. 

O alta legenda spune ca poti sa iti pui o dorinta atunci cand legi bratara la mana. Bratara nu trebuie scoasa niciodata (dormi cu ea, te speli cu ea), decat in momentul cand aceasta se rupe, moment in care dorinta ta s-a implinit. 

Informatiile acestea le-am gasit aici precum si

Instructiuni de folosire:

  • Odata ce ai cumparat bratara si a ajuns cu bine la tine, trebuie sa-i soptesti dorinta ta, sa o pui la mana si sa nu o dai jos niciodata. Se spune ca atunci cand bratara se rupe, dorinta ta s-a implinit.
  • Bratara se poarta (de obicei) la mana stanga.
  • Stii deja ca atunci cand iti pui o dorinta este indicat sa nu o impartasesti decat in momentul in care s-a implinit. Si stii de ce? Chiar daca suna dureros, sunt foarte putini oameni care se bucura cu toata inima alaturi de tine si visul tau, iar invidia lor, inconstienta de cele mai multe ori, creaza o energie, din pacate nu una pozitiva, care poate influenta implinirea dorintei tale. 
  • Daca vrei ca dorinta sa se implineasca mult mai repede (normal ca iti doresti asta), incearca sa uiti de ea in momentul in care ai legat bratara la mana, las-o in mainile ei si in seama Universului. Te asigur ca o sa se implineasca mult mai rapid! 
Ma simt atrasa de chestiile astea precum si de feng shui, chiar am 2 amulete foarte frumoase pe care vi le voi arata in alt post. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim naivi si sa credem mai mult intr-un obiect decat in forta noatra mentala si fizica. Este adevarat ca exista aceasta energie negativa care se poate indrepta intentionat catre noi, dar nimic nu ne poate atinge atunci cand avem incredere in noi si in fortele noastre.

 O sa-mi pun 3 dorinte, cate una pentru fiecare bratara primita pentru ca de fiecare data cand le voi privi sa-mi aduc aminte de ce imi doresc si sa ma ambitioneze si mai mult. Asta este punctul nostru slab uneori, delasarea.. asa voi avea mereu ceva care sa-mi aminteasca :)


                        Voi ce parere aveti de bratarile charm ?

                                                   XoXo


P.S What a touching song and voice, the guy is the singer from The Calling.

4 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...