22 mai 2011

O zi reusita



Ieri a fost si ziua mea de nume si dupa atata agitatie care s-a facut in jurul acestei date de 21 mai, am zis ca ce poate fi mai frumos decat sa intampini "sfarsitul lumii" purtand ochelari 3 d si visand la Johnny Depp pe care il ai, cel putin teoretic, in fata ochilor... Da, am fost sa vad filmul de care am vorbit atata in mai multe postari, Piratii din Caraibe Pe ape si mai tulburi. Vremea de ieri a tinut cu noi toti, si ne-am bucurat de o zi insorita, tocmai buna pentru plimbare. Prima oprire a fost la planetariu, unde nu mai fusesem niciodata pana acum dar eram foarte curioasa. Si a meritat intr-adevar osteneala, pretul biletului mic -5 lei- pentru o calatorie printre stele. Lumea astrala mi se pare foarte fascinanta, cred ca fascinatia mea a inceput de cand am zarit o stea cazatoare foarte de aproape. Am vizionat timp de 30 de minute un filmulet proiectat pe ecran despre stele, formarea lor si a pamantului.


Ecranul este sub forma de bolta cereasca, arcuit, scaunele asezate ca niste sezlonguri si tot ce ai de facut este sa te bucuri de calatorie..  Dar sfatul meu, nu manca prea mult inainte daca nu vrei sa ai surprize. Spre deosebire de Imax, la care nu am avut vreo senzatie de rau sau ceva, aici am iesit putin buimacita ca sa zic asa.

Si dat faptul ca ieri putea fi ultima zi din viata mea (slabe sanse), dupa un concert Deepcentral, am hotarat sa mai gust pentru ultima data din deliciile culinare, cateva dintre slabiciunile mele:  pizza, prajituri, inghetata, clatite la care am adaugat bineinteles popcorn si pepsi twist :x la vizionarea filmului.

Despre film, pot spune ca merita vizionat, si daca as fi avut posibilitatea l-as fi vizionat la Imax pentru a simti si mai bine ca sunt partasa la poveste. Adaugarea lui Penelope Cruz la distributia filmului a fost una reusita, aceasta intrandu-si foarte bine in rolul de perechea naravasa a lui Jack. Replicile istete si pline de haz si interpretarea jucausa cu care ne-a obisnuit Johnny Depp in pielea lui Jack Sparrow merita cu siguranta. Au fost numeroase schimburi de replici la care intreaga sala chicotea.
Plus un element fascinant introducerea sirenelor in aceasta poveste. Finalul as putea spune ca a fost tipic pentru Jack Sparrow si evident pentru a avea o continuare a povestii.

Ei bine, am supravietuit si zilei de ieri. Ramane de vazut 2012 :))

                   Voi cum ati petrecut sfarsitul lumii ?

                                            XoXo

7 comentarii:

  1. La multi ani cu intarziere! :*:*
    Vreau si eu la planetariu :X

    RăspundețiȘtergere
  2. La muulti ani, tot cu intarziere:"> :*:*


    Ps: si mie mi-a placut mult la planetariu. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru urari :*:* Se merita mers, probabil o sa mai merg sa avd si alte filmulete ca le schimba mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. la planetariu am fost cand eram mica..chiar vreau sa mai merg:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e mai fascinant acum pentru ca intelegi altfel ceea ce vezi :)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...