16 mai 2011

Piratii din Caraibe On Stranger Tides



Dupa cele 3 productii Piratii din Caraibe, iata ca isi face aparitia si cea de-a 4-a parte care se anunta la fel de interesanta ca celelalte, dar cu ceva mai mult in plus care cu siguranta va face diferenta. Nebunia 3d se extinse si in zona captivanta a piratilor, astfel vom avea ocazia sa simtim ca luam parte la aventurile binecunoscutului Jack Sparrow, care de aceasta data va porni in cautarea fantanii tineretii (nu ca ar avea nevoie e aratos oricum, zic eu). Pe drum se va reintalni cu o fosta iubita interpretata de Penelope Cruz si se pare ca vom avea ocazia sa vedem si partea romantica a personajului nebunatic si excentric interpretat de Johnny Depp.


Noul film din serie e o adaptare a romanelor cu piraţi din 1988 'On Stranger Tides', a lui Tim Powers.Protagonistul romanului e un pirat pe nume Jack, dar e un personaj diferit de Jack Sparrow: asa ca sa vedem cat din carte mai ramane, la final, in film. O data cu disparitia lui Orlando Bloom si a Keirei, productia se va axa in totalitate pe povestea lui Jack. Oren Aviv, directorul de producţie de la Disney afirma ca noul film va fi "sa speram, primul dintr-o noua trilogie." Deci sa ne asteptam la cat mai multe aventuri cu Jack Sparrow .




Atunci cand este fortat sa se imbarce pe Queen Anne’s Revenge, nava piratului Blackbeard (Ian McShane), Jack Sparrow se trezeste in fata unei aventuri neasteptate si periculoase. Nu stie insa de cine sa se teama mai mult, de pirat sau de femeia misterioasa.Nu isi da seama daca intre ei este cu adevarat iubire sau Angelica doar se foloseste de el pentru a gasi legendara Fantana a Tineretii. Cum suntem deja obisnuiti, nimic nu este sigur cand vine vorba de Jack Sparow si de pirati in general, asa ca vor avea loc rasturnari de situatie si schimbarea taberei de catre acesta. Si posibil in final, ca Jack sa-si gaseasca jumatatea !


Pe langa faptul ca arata bine, este mega iubit de fanii din intreaga lume, Johnny Depp este si un actor extraordinar si foarte priceput la filmari, nu are nevoie de foarte multe duble pentru a face scenele uneori complicate din film, si cascadoriile pe care le face personal. Trailerul sunt convinsa ca lati vazut majoritatea, asa ca mai jos am pus 2 video cu scene din film si felul cum acestea s-au realizat. Aye aye, savi ?









                                           
                                             XoXo



10 comentarii:

  1. abia astept sa il vad :X:X
    eu pana acu nu vazusem decat primul film din serie..dar acu cateva zile le-am vazut pe toate3..si abia astept sa il vad si pe asta nou :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dai seama 3 D, langa Johnny Depp ;;) cred ca pentru asta mai ales o sa se vinda biletele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreun an le-am vazut pe primele 3 si de atunci il astept cu nerabdare pe acesta!<3

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei:* cute blog,te astept si pe blogul meu sa iti spui parerea daca iti place ceva.Pupici...Follow:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maddailade Si eu abia astept, imi apre rau canu maijaoca si Orlando Bloom..
    @Delia mersi :"

    RăspundețiȘtergere
  6. clar johnny depp atrage..are un farmec uimitor

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu daca e vorba doar de depp sau de personajul pe care il interpreteaza, oricum filmul o sa fie un mare succes

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am vazut fimlul;;) e interesant numai ca nu ma asteptam sa o paraseasca in final pe o insula pustie dupa ca i-a spus ca o iubeste:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt de acord cu voi :) ms de comentarii :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu urmeaza sa-l vad maine :d m-ai facut si mai curioasa

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...