11 iulie 2011

Greseli fashion de evitat vara aceasta !



M-am gandit sa abordez aceasta tema pentru ca mi se pare utila si e ceva ce merita discutat mai ales ca vara s-a instalat cum trebuie. Vad uneori pe strada fete dragute dar care fac niste greseli elementare in materie de haine si accesorii incat devin total neatragatoare dintr-o data, cel putin asa mi se pare mie. De aceea am vrut sa scriu aceasta postare in mare parte. Nu stiu ce ziceti voi dar eu una urasc cand vad fete cu bretele de plastic la sutien in topuri sau chiar si bretele propiu zise. Exista cupele acelea din silicon care sunt indicate pentru topuri fara bretele, rochite si asa mai departe.. oare lor nu li se pare inestetic ma intreb ? Sau poate nu-si acorda asa mare atentie propiei persoane ori exista lipsa de informare in ceea ce priveste aceste greseli fashion.  De aceea voi dezbate cateva dintre ele mai jos.

No. 1 Nu bretelelor din plastic sau chiar bretele normale atunci cand porti ceva gen topuri fara bretele, rochie cu spatele gol. Cumparati cupe din silicon si veti fi foarte multumite dupa va asigur ! Si nu, nu le fac reclama, cel putin doar gratis



No. 2 Nu elasticelor de par impopotonate si mari. Mi se par foarte "naspa" ca sa zic pe romaneste. Coada de cal poate fi foarte trendy atunci cand folosesti un elastic de par negru din acela mic, finut si cu o suvita de par care sa-l ascunda prinsa cu agrafe vei arata altfel.

          Asa nu                                                         Asa da






No. 3 Culoarea e buna, ajuta, te scoate din anonimat dar asta doar in cazul celor care stiu cum sa o foloseasca ! Uneori este o adevarata neplacere pentru ochi sa vezi o fata in rosu galben verde (trust me, stiu ce zic..) incat te gandesti ce sa faci sa te duci sa-i zici ca sa o scutesti de mai multa rusine sau sa intorci capul ca sa nu mai vezi.. Nu stiu, pentru mine nu conteaza neaparat trendurile sau ce vad la cineva gata trebuie sa copiez..poti iesi din anonimat si cu o tinuta simpla dar de efect si lumea sa  intoarca capul si sa zica, hm asa da ! Important este sa te reprezinte tinuta !

No. 4 Nu mai multor trend-uri intr-o singura tinuta doar daca te numesti Lady Gaga ! De ce Lady Gaga? Pentru ca de la ea lumea se asteapta la orice si li se va parea tipic ei si deci va fi ceva wow dar in cazul tau vei parea o nestiutoare ! E fata care citeste reviste si urmareste trend-urile asa ca nu vede nimic rau in a combina 2 trend-uri sau 3 de ce nu, intr-o singura tinuta..iar cand lumea intoarce capul dupa ea va crede inevitabil ca este pentru ca arata senzational !

No. 5 Nu mai multor print-uri intr-o singura tinuta ! Se leaga de No.5 de mai sus, so if you're name is not Gaga, don't try this on the street! Arata chiar foarte ciudat sa vezi print animal cu unul cu floricele..

No. 6 Nu purta tocuri daca stii ca te chinui pe ele !  Plus ca este vara, este cald, in loc sa mergi confortabil intr-o pereche de sandale cute, te chinuide mama focului pe tocuri ca doar deh, tre sa intorci priviri..dar cand mergi ca si cum esti in dureri groaznice.. nu vei obtine efectul dorit !

No. 7 Nu te duce cu toate accesorile pe care le detii la plaja.. Pana si pe Bianca Dragusanu si Cruduta nu le-am vazut decat cu palarie si ochelari de soare ! Sunt insa cele care vin cu lanticuri de aur, argint, inele, bratari, cercei care atarna pana in pamant.. Vii sa te bronzezi sau sa-ti expui accesoriile ? Cel mult cercei daca nu poti sta fara nimic dar nu cei mai mari cercei pe care ii detii.

Aceste lucruri nu sunt preluate de nicaieri, sunt greseli pe care le-am vazut cu ochii mei si le-am detaliat cu putin umor, asa cum fac de obicei.. sper ca v-am distrat putin in timp ce spuneam purul adevar !

 

   Voua care vi se pare cea mai mare greseala fashion ?

                                           XoXo


P.S   Nu uitati de giveaway-urile Sigma E 25 si F 80 !


12 comentarii:

  1. Si eu recomand din tot sufletul cupele de silicon. O sa va fie prietenele de nadejde daca se intampla sa va duceti la plaja si zilele urmatoare sa va usture spatele si sa nu suportati bretele de sutien/maieu. Asa am patit eu azi si mi-au fost de mare ajutor langa un top fara bretele:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, erau perfecte anul trecut cand m-am inrosit ca naiba :D

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte faina postarea....eu as mai spune Nu si sutienelor negre la camasi sau tricouri albe...mor, efectiv cand vad asa ceva...eram zilele astea intr-un mall la cumparaturi si am vazut de departe o tipa intr-o rochie cu dantela alba se vedea ca era foarte faina, dar cand s-a apropiat si am vazut-o ca purta sutien negru era sa pic jos.
    o zi buna si o saptamana cat mai frumoasa.

    www.suntunika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ale sa-ti sun o faza foarte haioasa dar si deranjanta legata de cupele de silicon.Si acum imi vine sa rad.Eram prin toamna trecuta la majoratul prietenei mele care aveao rochita cu spatele gol si in loc sa ma asculte si sa nu-si ia sutien si-a luat din acesta de silicon.Toata seara ne-am tinut strans in brate,dar nu din cauza ca tinem mult una la alta ci din cauza ca acele cupe se tot dezlipeau de pielea ei si eu incercam sa presez pentru a se mai lipi putin...Oricum a sfarsit prin a si le da jos..:))Toata lumea se intreba de ce ne luam atat in brate:))

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte faina postarea!:* sunt de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. nice post: de acord cu toate, cu exceptia no 1- aici se aplica doar la anumite tinute: daca vrei sa porti spre exemplu un top sub care sa se vada sutienul sau bretelele colorate e o alta poveste; apoi no 5- daca stii sa le porti, este indicat chiar; nu multa lume stie sa poarte imprimeuri combinate si de asta nu prea o fac; eu sunt FOR, o fac mereu si imi place, este altceva, face dnitr-o tinuta basic una interesanta, fara cine stie ce efort ;)
    Restul regulilor insa- hats off- so true!!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. @Stilistele Da asa este in legatura cu topurile cand este vorba de bretele colorate sau vrei un look sexy si sa se vada si sutienul, va iesi altceva dar pentru ca vei stiu cum sa-ti iasa. La fel si cu imprimeurile, ce am vazut eu arata oribil, am analizat lucrurile numai din perspectiva de asa nu.. Exista si asa da, poate o sa fac o postare cum exemple reusite de imbinare de print-uri. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @Unika Si eu prefer cand port alb sutien alb... Pupici o saptamana la fel de reusita :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sudessa Imi imaginez ce haios a fost dupa..dar pe moment a fost problematic :)).. Mie chiar imi sustin sanii, am ca in poza de sus, poate conteaza unde sunt facute, nu stiu ce sa zic :-? sper sa nu se lase si ale mele in timp..cupele :D

    @Denisa si Madlen va multumesc pentru comentarii :*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) eu am sanii destul de mari si m-am ferit mereu sa imi iau cupe de silicon de teama ca nu mi`i pot sustine:-s de unde ti le-ai luat tu?:D



    Apropo, acum m am intors de la posta:x am primit pachetelul+mostra de parfum intacta. iti multumeeeeeeeeeesc mult de tot, parfumul chiar miroase super si ma gandesc serios sa il achizitionez:>


    Te pup cu drag:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Din Fortuna din Pitesti :D vazusem eu de mult. Ma bcuur ca la tine a ajuns intact macar, la celalalt giveaway fata a ramas fara cercei ca i-a furat din plic :( :*:*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...