3 iulie 2011

I luv jumpsuits



Jumpsuits sunt un adevarat must have anul acesta. Daca pana acum nu aveai asa ceva in dulap, acum cu siguranta ai devenit isterica sa gasesti salopeta potrivita (ca mine, sunt inca in cautari...). Le putem gasi atat cu pantaloni scurti cat si lungi, but I like more the flowy, mini jumpsuits. I think they're very stylish and sexy !

Plus vin in diverse forme, print-uri si poti gasi unul pentru orice stil fie el classy, bohemian, chic and girly, with the right accesories it can be perfect for you ! Si merge foarte bine cu platforme, care se poarta la fel de mult anul asta.

Faza tricky cu ele este ca trebuie sa gasesti stilul de salopeta care ti se potriveste corpulu tau si sa le eviti pe cele prea largi (extra large as spune chiar..numai asa am gasit  ) sau prea stranse deoarece ele exprima tocmai ideea de comoditate, de libertate de miscare si sunt facute din materiale vaporoase. Partea buna te vei simti comod si vei arata fabulos in acelasi timp !

Mi se pare articolul vestimentar cel mai rapid de imbracat si asortat. Salopeta + incaltari +palarie/ochelari +accesorii si esti gata de plecare in loc sa pierzi timpul cautand cu ce top sa asortezi pantalonii scurti sau fusta.. ( cu siguranta stiti despre ce vorbesc )


Imi place cum ii pune corpul in evidenta - pretty sexy (Blake Lively)


                                         Flower Power




                                      



                                     Do you like Jumpsuits ?
                                                 XoXo

3 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...