17 iulie 2011

Review Spray Aspiria Iwostin



Va povesteam cu putin timp in urma de cadoul primit in urma Campaniei Iwostin si anume un spray antiperspirant, spray-ul Aspiria. Cadoul mi s-a parut inspirat si extrem de util pentru zilele de vara plus ca eu chiar folosesc doar spray-uri, m-au nimerit la fix cu acest cadou. Eram extrem de curioasa sa-l incerc pentru ca nu contine alcool&apa si cel mai important in descrierea lui era specificat ca poate fi folosit imediat dupa depilare.



Sa vedem descrierea oficiala a produsului

ASPIRIA Antiperspirant triactiv spray uscat

 Proprietati
  • Limitează eliminarea transpiraţiei.
  • Opreşte procesul de înmulţire a bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute.
  • Încetineşte descompunerea bacteriană a lipoproteinelor (prezente în transpiraţia apocrină), care provoacă mirosurile neplăcute.

Indicatii

  • Recomandat pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă şi alergică. Pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.

Mod de utilizare

  • Aplicaţi pe pielea curată şi uscată a axilei.

Ingrediente active

  • Sarea de aluminiu
    limitează eliminarea transpiraţiei. 
  • Dry Flo® PC
    derivat din amidon de porumb. Are actiune similara cu cea a talcului, absorbind excesul de umiditate din zona axilara.  
  • Hydagen® C.A.T.
    incetineste descompunerea bacteriană a lipoproteinelor, prezente în compoziţia transpiraţiei apocrine, cauza mirosurilor neplăcute. 
Nu contine alcool si apa, aceasta formula inmoaie pielea si previne uscarea acesteia si aparitia iritatiilor si poate fi folosit dupa depilare.

Ei bine, am ramas profund impresionata dupa folosirea lui timp de 2 saptamani.  Eu care prefer doar spray-urile am incercat multe pana in prezent dar acesta este cu siguranta cel mai bun folosit si pe deasupra l-am primit si cadou :))  lucky me. Marea curiozitate era faptul ca poate fi folosit imediat dupa depilare, ceea ce este o bila alba in plus pentru spray-ul Aspiria. L-am incercat imediat dupa ce am folosit lama de ras, si se stie faptul ca zona axilei devine sensibila dupa orice forma de depilare. Asta uram faptul ca trebuia sa astept ca pielea sa-si revina pentru a folosi orice produs in acea zona, sa nu mai zic in cazul nefericit in care ma taiam din greseala. Si intr-adevar poate fi folosit dupa depilare fara sa mori de usturime sau sa ai vreo senzatia de disconfort. Poate doar o mica senzatie care trece imediat (asta am patit cand aveam o taietura) in rest totul ok.

Folosire dupa depilare - Bifat

La inceput cand l-am primit si am deschis capacul repejor ca orice om curios, am avut senzatia ca mirosul este un pic ciudat si poate chiar insuportabil pentru alte persoane dar asta doar la prima vedere, o data folosit mi-am dat seama ca mirosul este altfel de fapt si chiar placut. In plus, "al naibii" de persistent la modul cel mai bun, pentru ca in fond asta asteptam de la un antiperspirant, sa-si faca treaba cat se poate de bine. Iar spray-ul asta este un elev constiincios, tinteste doar la note mari. L-am folosit atat cand purtam rochite, maieute cat si tricou, si mirosul placut s-a pastrat chiar si in intervalul acela de caldura excesiva. Cu toate ca in conditii extreme de caldura am si transpirat, mirosul neplacut nu si-a facut aparitia. Deci: 

Limiteaza descompunerea lipoproteinelor raspunzatoare de provocarea mirosului neplacut - Bifat

Faza ciudata este ca in conditi extreme am si transpirat (evident cei 2 -3 l pe care ii beau zilnic , poate chiar mai mult ) dar nici urma de miros neplacut... iar imediat ce corpul meu se racorea, zona axilelor se usca si ea si se pastra neteda. Deci:

Limiteaza eliminarea transpiratiei- Bifat
Absoarbe umiditatea asigurand o piele uscata si neteda- Bifat

In descriere este precizat ca limiteaza nu ca inlatura definitiv, deci este bifata si aceasta. Orice om supus la temperaturi extreme ca cele din intervalul 11-16 si care consuma multe lichide va si transpira inevitabil dar cu acest spray situatia va deveni mai favorabila pentru noi.

Raport pret -volum: 16 Ron pentru 150ml

Eu ma declar fana Aspiria si il voi achizitiona si pe viitor. Nota mea ar fi 9,9 (cum spunea un profesor 10 e doar pentru el) si in acest caz nota 10 este pentru cei de la Iwostin.

P.S Sunt foarte incantata de serul normalizator pentru fata tot din gama Solecrin Iwostin, urmeaza sa fac review in curand

XoXo

3 comentarii:

  1. suna bine :D astept si celalat review:D

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar azi ma gandeam ce antipers.sa imi mai cumpar,ca mi s-au terminat toate...well i'll guess i'll have to buy this one... toate ati facut reviewuri bune la el...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cupcake Chiar merita cumparat, am fost total obiectiva in review :) sper sa fie la fel de bun si pentru tine

    @Dariaa In curand, il mai testez putin pe o perioada mai lunga, dar imi place pana acum :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...